ge mig sommar baby!

image283Hejsan! Idag har det varit typ strålande väder! hade mina nya vita ballerina skor och kände mig jävligt fresh kan jag säga! :D haha. var och fikade med Jonna på stan idag och jag hade det väldigt trevligt! Vi prövade någon sjukt god "ice on the rock bla bla mix", det var typ en slags milkshake fast med is tror jag? :P haha. Jag hade banan smak och hon tog jordgubb. Den är iaf något att rekomendera, synd att jag inte kommer ihåg vad den hette riktigt ;P


Sedan påvägen hem så traskade jag in på kiosken alldeles nedanför mig och köpte mig en magnum white, jag tyckte vädret var så sommrigt så jag var bara tvungen att köpa mig en glass! jag som skulle börja bli nyttig.. pyyyttsan. haha.


alltså jag förstår inte riktigt vad det är med mig? jag har ett svenska prov imorgon och har jag tränat då? nej inte tillräckligt iaf. men det är muntligt så hur svårt kan det bli?;) ääsh, det löser sig ;)

Imorgon är det fredag, jiho! :)

Give me money honey

image278är så sjukt sugen på en väska just nu! Den är från ett märke som heter z&r och är så sjukt söt! väldigt chanel inspererad. Jag vet inte om det är positivt eller negativt? jag vill ju inte att det ska ut som värsta kopian, men lika är dom.
Den är vit med långt axelband och guld detaljer.  den är så fin.


Imorgon blir det fika på stan med Jonna :) och på fredag blir det tjejmiddag med brudarna, det ska bli himla kul det med :) Men enda problemet är att jag är så sjukt snål just nu, HATAR att spara pengar! it's killing me. Nationella i engelska idag söööööög balle.  haha, högst ett G iaf .. aja nu ska jag plugga..

so far

image276Den här bilden tycker jag också är så himla fin! ååh vad jag längtar till sommaren! Det börjar bli väldigt tjatigt om hur mycket jag gör det :P jag tror jag nämner det minst en gång per dag iallafall! haha.


Idag har jag jobbat på Coffee house by george, det var kul! hoppas dom hör av sig mer :)


Sedan sökte jag sommarjobb via kommunen också, vette fan om jag får det eller om jag VILL ha det?! vafan, man fick 38 kr /tim om man var 15 år (vilket jag är än så länge.. fyller i okt.) 16 då fick man 45 kr /tim och  om man är 17 fick man 50 kr /tim. jävla skitlön säger jag :P haha. men aja. jag valde trädgård iaf ocskå, då får jag ju vara ute så då medans jag sliter så kanske får mig en liten solbränna samtidigt ;) jag är en väldigt clever girl!


Igår var det disco-bowling med brudsen som gällde. det var väldigt trevligt :)

Nej nu ska jag ta och göra något vettigare än att sitta vid datorn ;P haha.







what do you think?

Tycker Sienna Miller (bild nr.2) hade en otroligt fin outfit på den där bilden!
Brukar tycka att hon klär sig helt okej, men jag fastande verkligen för den där outfiten! riktigt fin, chict och avslappnat. Sedan har vi ju söta fröken Ashley Olsen som också klär sig riktigt snyggt. Tycker hennes outift var riktigt snygg pga att den var så enkel. Det ser liksom ändå så stilfullt ut.




Sedan har vi ju dom är två töserna; Paris Hilton och Tara Reid som inte alltid har så lyckade outfits men denna gång tycker jag att både två lyckades riktigt bra. Paris ser så söt ut i den där klänningen och med dom rosa shoppingpåsarna.
Tara Reid tycker jag har gjort det riktigt bra. hon var  såå tacky förut men nu ser hon riktigt fräsh ut! liksom titta på henne, snyggt säger jag bara!

Utmanad

Hejsan. jag har blivit utmanad av Elizabet att skriva om 6 underliga/egendomliga saker om mig själv så här nedanför kommer dom:

Här är instruktionerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. När jag ska dricka vatten och ska hämta från kran så måste jag fylla glaset och hälla ut det igen flera gånger tills jag nöjer mig och kan dricka det :P ganska sjukt tycker jag, men jag kan absolut inte dricka det på första uppfyllningen. måste hälla ut och fylla upp igen minst två  gånger !

2. Jag är pedant förutom i mitt eget rum. jag kan vara hemma hos en kompis som har det as stökigt, då kan jag börja städa eller iaf lägga allt i en hög bara för att få det att se lite mer 'rent'. fast på ett sett så bryr jag mig egentligen inte om man har det stökigt eller inte, men jag gillar att ha allt organiserat och så.

3. Jag är väldigt noga med pengar, jag kollar nästan dagligen på miniräknare och räknar minus på saker jag vill ha eller ska köpa, så jag vet hur länge eller hur mycket jag behöver spara eller hur mycket jag har kvar efter jag köpt något.

4. Om jag är uppe sent på natten så blir jag kissa nödig jätte ofta! haha. typ om man sover över hos en kompis eller något och man ligger o pratar mitt i natten, då måste jag springa iväg på toaletten flera gånger! haha. jag vet faktiskt inte varför jag egentligen blir så kissanödig?

5. Jag får lätt dåligt samvete och skulkänslor för ingenting. Jag är väldigt noga med att inte såra någon för det är det sista jag vill.

6. Jag HATAR myror och andra slags insekter och småkryp. Tycker allt sånt där är väldigt vidrigt. bläää


så, färdig. Det var mycket svårare än jag trodde! Jag kom inte på någonting från början. haha. Iaf så står det ju att jag ska utmana sex personer till, men jag gör såhär: alla ni som känner att ni vill eller orkar anta utmaningen kan göra det :)

sommar

69955-271Älskar denna bild! och så fort jag ser den längtar  jag ännu mer till sommaren.


vad ska ni göra i sommar? 

Det enda som jag ska på som är bestämt och klart är egentligen bara gatufesten i Sundsvall. Har bokat hotell osv. Annars har jag också tänkt åka till Stockholm med en kompis, då lär jag  väl hälsa på min pappa i samma vända också. Sedan är det ju tänkt en sväng till Göteborg också. Men PENGAR, jag behöver mer pengar! det behöver jag alltid.. men jag har sökt massor (eller en del iaf) av sommarjobb men jag vet inte om jag kommer att få något av dem, men jag börjar nästan bli desperat! eller nej, jag är redan desperat!
jag är verkligen i behov av ett extra jobb. :P hur ska jag annars ha råd med allt? visst jag kanske tar mig till sthlm och gbg men när jag väl är det vill jag ju ha några tusenlappar att spendera också !

Jag kan knappast tro att jag är ensam om detta problem! det måste finnas tusentals desperata ungdomar som mig med detta problem! haha.


Keira Knightley

image264image263Keira är verkligen vacker !

jag har ju råkat sabba min egen blogg design. råkade avmisstag ta bort min profilbild som jag äntligen hade lyckats göra större och sedan råkade jag ju även ta bort min banner så nu är min blogg fuuul! haha.

Du, tjejen som kunde hjälpa mig!?
säg bara till så kan jag skicka mitt lösenord o allt annat du behöver för att göra min blogg så fin som möjligt :) thihi. Have a nice day!

Beach 07

Hejsan. jag måste bara säga att jag är väldigt lättad över att jag kom in på min blogg igen! som jag satt och försökte igår och i förrigår, det stod att jag hade fel lösenord eller hotmail adress osv.. men det hade jag inte utan det var blogg.se som strulade till det igen!

Iallafall så tror jag inte att jag är den enda som längtar sjukt mycket till sommaren?
så jag har börjat checka in badkläder inför sommaren och jag har hittat massa snygga bikinisar! men jag har även blivit lite sugen på en trikini :) tycker dom är riktigt snygga.
dom fyra första bilderna är från Victorias Secret och dom nedanför finns på nelly.se


   
   

förresten har jag visst råkat tagit bort mitt profilfoto och min banner, men det orkar jag faktiskt inte fixa nu..  men jag tänkte bara säga att det inte är med vilje ;)

Keeley Hazell

Hej, jag vet att jag är seg på att uppdatera,
men nu har jag sportlov så jag ska nog hinna med att blogga lite ;)

Iallafall så hittade jag dessa bilder på Keeley Hazell från Arena Magazine,
tycker dom är sjukt snygga! men jag har sagt det förut jag tycket svartvitt är snyggast :)