mary kate olsen = blondie


69955-201varför i hela fridens namn har Mary Kate blonderat sig?
nej, usch. jag tycker inte alls det var speciellt fint.. tycker hon var mycket finare innan.
Ashley därimot gillade jag som blond men Mk, nej det här var för ljust och hon ser jätte blek ut. nej det förra var snyggare.


  











markus fagervall

69955-200våra blickar möttes, jag sa; tjeeeeea.. och han sa; tjeeeeare ;D

ååh, det var precis innan han skulle uppträda och han såg så nervös ut (enligt min kompis)

men den ni! det blev som värsta glädjeruset, bättre än knark! haha. nää men jag har inte bara flörtat med idol markus utan jag har shoppat också ;) skriver om det senare.

ADIOS FLAMINGO!

 

69955-199imorgon är det dagen vi alla har väntat på, eller iallafall jag har längtat riktigt mycket!
Julafton! det är nog den mest mysigaste tiden på året. Man umgås med familj och släkt, äter massor med god mat och sen julklapparna!
(det bästa)
jag är otroligt nyfiken på vad jag ska få :) thihi.








Jag antar eller jag vet att jag inte kommer att blogga imorgon eller juldagen eller annandagen. jag kommer inte att ha tid! för här skas det firas flera gånger :) Men jag lär nog lägga upp bilder på shopping från mellandagsrean och då kanske jag slänger upp bilder på julklapparna också? ;) Jo, det tycker jag lät som en bra ide.
Så, nu hoppas jag ni alla får en underbart trevlig helg och God Jul på er! ♥


nu är det lov!

ursäkta att jag har varit helt off på typ jättelänge nu :P men jag har haft fullt upp och det har varit så stressigt så jag har helt enkelt inte haft tid att blogg något. så det kan gå.. men nu tänkte jag gå sova men imorgon dyker det säkert upp ett inlägg.

köpte alla mina julklappar idag, gosh vad ont i armarna jag fick. tunga kassar ;D hehe.
sen har jag skitont i låret och på knät.. Här är det nämligen super halt och med all tur jag har så halkar jag MITT I VÄGEN FRAMFÖR EN BIL!!! pinsamt, Oja! den fick ju stanna och vänta tills jag kommit upp på fötter igen. snart är det Julafton och jag längtar fruktansvärt mycket! Adios flamingo!

grr

69955-198Ja, här är en bild på Paris och Nicky Hilton som ni kanske ser men titta på Nickys FOT! haha, jag var tvungen att lägga in den. jag vet att det är båda hennes fötter som typ "smält in" men det ser ut som att hon har en kilklack-fot, den ser ENORM ut :P haha. eller iofs har båda systrarna Hilton stora fötter men, ja ni förstår vad jag menar ;)






(ringade in snyggt med rött på paint för att vara extra tydlig.hoho)


är det bara jag som hatar när man får revor i strumpyxor?

jag är riktigt irreterad just nu! för alldeles strax ska jag på julbord (årets första) och jag har på mig en svart klänning med puffärmar och ett vitt smalt midjeskärp, till det ska jag ha ett par bruna (lite klumpiga) pumps, och under tänkte jag ha ett par bruna strumpbyxor
(typ nylon ?) och ALLA hade sånna där revor i sig! precis ALLA jag har
, och sen kommer mamma med förslag vad jag kan ha istället men dom är så korkade så då blev jag bara ännu mer irreterad. Sedan pratade jag nyss med Paulina som började prata om
en bokrecension som ska vara inlämnad imorgon och hon hade inte läst ut boken än, och vem var det som hade glömt bort den? JO JAG, jag har fan meeeer än halva boken som jag måste läsa och skriva en recension om tills imorgon, och har jag tid? nej. vi ska ju snart åka, och och nää jag är väldigt stressad och irreterad nu. jag får lov och läsa i bilen
(och det brukar ju inte vara så lyckat!) men vad har jag för val? INGAAAAA. cp

ny stil på bloggen

haha, som ni kanske ser håller jag på ändra min blogg design och försökt byta banner, men ja jag är absolut inte färdig och jag är inte nöjd än :P haha, men  problemet är att html grejs är inte direkt något jag förstår men jag prövar mig fram ;)  haha. ha en bra dag!

snabb shopping

Idag köpte jag en ny klänning från VILA för bara 250 kr :) jag är supernöjd. Men tyvärr ser man inte klänningen så bra på första bilden så jag tog en närmare bild där på paljetterna.  Den fanns även i lila och grått (och jag tror inte jag är ensam om den!?)


Sedan blev jag förälskad i en Tiger of Sweden väska jag hittade idag! gooosh vad fin den var! i mjukt läder, fanns i både ljusbrun och mörkbrun + två olika storlekar. Jag kan inte bestämma mig för vilken färg eller storlek! men det är väl bara att inse att jag inte kommer att få den :( för jag har inga pengar och jag tror inte min mor och far är villig att betala för den.. buhu :'(


1 december!

69955-187Men är våran älskade Nicole söt eller!? haha. även fast hon pekar och håller på att säga fuck you så tycker jag hon är så skön! haha. Diggar (diggar är ett ganska fult ord..) hennes fula brills 8) haha, eller egentligen är dom ju inte "fula" men dom är inte i min smak :)


Idag i skolan pyntade vi vårat klassrum, det var ganska kul.
men något mindre skoj, var att en av våra lärare på våran skola typ höll på dö. I matsalen höll han på kvävas typ, det var läskigt! men allt gick bra. Sedan efter skolan  var jag på stan igen och shoppade ännu mer julklappar, sedan fikade jag, och det var hur gott som helst!








Och nu har jag nyss ätit pizza (känner mig tjockast i stan, min mage putar ut mer än en gravidkvinna!) Och nu ska jag, paulina och malin gå hyra film :)
förresten såg någon på julkalendern? Jag gjorde det :D