lala la :D

Hejhopp.
jag säger då det, snacka om att vara seg på att uppdatera..


har nyss tittat på Idol, haha. åå herregud! :D jag kan verkligen inte förstå att man kan tro att man sjunger skitbra när man är så värdelös som vissa var, t.ex hon med rosa slingor och tandställning! Kan hon inte höra hur fult det lät? Ojoj, haha och sen att dom ska hålla på och säga emot "JO JAG KAN VISST SJUNGA" lala laaaaaa kräääääääääääsch..............

Idag har det inte hänt något speciellt så jag skippar att berätta om den dagen.
Imorgon därimot blir det stan!! Det är ju "tjejkväll" eller vad det va, man fick typ
massa rabatter och sånt och alla affärerna skulle vara öppet till nio :) Sånt gillar vi!
Och wikkid har ju utförsäljning ska nog fynda lite grejs därmed tror jag ;D har ju trots
allt ovanligt mycket pengar denna månad..

Idag kom Z&Rs smycke kollektion, så jag och mamma har checkat in alla smycken m.m
och så. rätt fina grejer och BILLIGA! mellan 50:- till typ 300 kr det kallar jag billigt iallafall.
Så nu är det bara att höra av er ifall ni vil ha en visning, för det är typ som tupperware fast smycken
så det är bara hemma-visningar. :) Men det är ju mammsen som kommer sköta det hela men
jag kommer nog följa med jag med som en hjälpande hand :D hehe.

Jag vet inte om jag har berättat att jag delade ut reklam en liten tid? typ tidningen 7 och massa annat grejs. Så jag gick med en kärra nä en vagn med reklam som vägde 51 kilo ( det är liksom som att jag släpar på mig själv! ) på morgorna varje helg. eller jag gjorde det 3 helger mer pallade jag inte. Nä  fy vilken ångest jag hade varje vecka "nej, snart är det fredag så kommer det mer reklam som ska vara utdelat på söndag" Men nu har jag iallfall sagt upp mig, jag saknade dom där lördags mornarna när man bara kunde sova ut.
Så nu till helgen får jag göra det och det är såå efterlängtat! Dessutom är det ju Barnens dag, vill helst gå både fredag och lördag! Jaja, nu har jag nog tömt bollen tillräckligt så jag säger, Tjao :)


DESPERATE HOUSEWIVES

69955-73
Liksom, ååh vad jag har längtat! Ikväll äntligen ska det börja :D jag kommer sitta i soffan och räkna ne sekunderna! haha jag tror jag ska ta och förbereda lite och göra det lite mysigt för mig själv :)

Skolstart

Hej. Idag var första skoldagen och nu går man 9an. Alltså man minns när man själv gick typ i trean och såg på dom stora barnen, dom såg mycket äldre ut än våran klass :P haha. Vi började tio minuter sent första dagen det var snällt. Men så fort man hade satt sig vid bordet och suttit stilla och lyssnat på klassföreståndarnas information blev man så less. Och ännu jobbigare blev det när sofforna i ljushallen var BORTA!! :O Så nu väntar vi alla på att de nya möblerna ska komma..
Vi fick besöka arenan idag och typ springa runt och titta.. jag och Elins blickar drogs direkt till ett litet bord med nybryggt kaffe och ett kak-fat. Vi passade på att ta för oss :) MUmma var det! Var tvungen att ta en mugg kaffe till innan vi skulle gå därifrån, Linnéa gjorde detsamma. Linnéa hade vita byxor idag Jag hade Vit tröja och det är såklart att båda spiller lite kaffe på kläderna! Linnéa därimot gick typ in på första bästa affär och köpte ett par nya jeans ;) man kan ju inte gå runt på stan med vita jeans med kaffefläckar på! jag därimot hade ju inga pengar med mig så jag gick runt med en vit t-shirt med en brun fläck på. Och det är såklart att mitt hår är alldeles för kort för att kunna dölja det också. Linnéa som ska göra hårförlängning på torsdag, guud vad jag kommer att vara avundsjuk på hennes långa hår! Jag håller på spara mitt förfullt ;D
Navelpiercingen min läker dåligt tycker jag, liksom hur många månader var det inte sen jag gjorde den och ändå är den inte fullt frisk. :(  jaja. På fredag kanske jag ska hjälpa till på en firma fest.. ska sköta disken ;P haha, men jag skulle ju få en slant och det är något jag alltid är behov av!
Och nu när jag går sista året måste jag verkligen satsa på skolan.. :\ vill så gärna komma in på Mode och design sen i gymnasiet men jag har räknat ut att jag måste höja mig i så mååånga ämnen så det är inte klokt. Men för att göra det lite extra skojigt för mig själv när jag nu ska bli Pluggis på heltid. hah nä skoja. men jag ska ta skolan mer seriöst.. så ska jag och mamma gå köpa jätte fina Kollegieblock och sånt till mig som jag har hittat på Åhléns. Dom var faktiskt skitsnygga! så om jag har snygga skrivböcker och sånt kanske det blir roligare att skriva anteckningar och då kanske det blir lättare att plugga inför prov och sådant!!? vem vet? :D

jag förstår verkligen om ingen orkar läsa det jag nyss skrivit för det är bara en stor klump text. Och inga bilder har jag att lägga upp i det här inlägget heller. själv tycker jag Bloggar med mycket foton och sånt är mycket bättre än dom som bar skriver och skriver :P Men Just nu är jag en sån där tråkig bloggare som bara skriver och skriver.. Men ALLA bloggare som bara skriver är inte tråkiga, det finns ju dom som är BRA!! :p nej nu ska jag vara tyst och säga tack och adjö från mig.


- imorgon ska jag slappa hela jävla dan

alltså jag har börjat tappa lusten för den här bloggen.. jaa det har bara blivit så att under sommaren har man hållit på med så mycket annat och så men jag har ändå försökt uppdatera med ganska jämna mellanrum, tror därimot att jag misslyckats. Just nu sitter jag med ett fett inlindat pekfinger! så det är jätte svårt att skriva, jag känner mig jätte klumpig och jag trycker på fel tangenter hela tiden..

Jag har börjat intressera mig mer och mer för fotografering och sånt.. Jag blir lite avundsjuk på de som jämnt har så snygga bilder och som är så duktiga på att redigera, det vill jag också vara! jag har en jätte kass kamera och jag blir jämnt dålig på bild och jag kan inte redigera :P haha.. så först och främst får jag väl skaffa mig en ny kamera bli as grym på redigera för då behöver jag inte bli bra på kort , det är bara att redigera dom :D haha, fan vilken klockren plan. det uttrycket har jag aldrig använt förut märkte jag nu.

jaja, vi ska ha kräftskiva ikväll så mamma är pedant för en dag så nu måste jag gå och hämta in tvätten..men vad gör man inte för mamma sin. Hah, jaa sådär skulle det inte låtit för någon dag sen :b menmen :) hare gott folk.

Oj jag höll på glömma :) jag kanske ska bli hemförsäljare av z&r smycken och accesoarer.det känns lite spännande men inget är bestämt. så jag ska skriva mer någon annan dag. hej! :)


IKEA BABY

Ikea in my heart säger jag bara! haha.
Men jag blir så inspererad av ikea katalogen och vill hela tiden göra om mitt rum. Vi håller på att renovera vårat hus så mamma anser att det vore onödigt att göra om det nu när det snart ska rivas och byggas nytt. Men jag därimot tror att jag kommer att hinna flytta hemifrån innan vårat hus är klart så haha jag får fortsätta och drömma och gör mina skisser tills jag väl ska få göra om mitt rum, nu om det blir i detta hus eller om det blir i en egen lägenhet det vet man aldrig. men jag ska dela med mig av lite bilder på grejs jag vill ha från Ikea :) 1, sängen: Jag liksom bara älskar den! 2, tavlan: stilren och snygg helt enkelt! 3, mattan: Jag tycker inte att den är liksom wow wow men rätt fin. 4, ljusen: tycker om när det är mysigt! 5, kudden: Jepp, jag gillar kuddar och jag ska Mycket av dom i sängen! Puss från mig.

 

hösten

Jag har ju varit i Stockholm i två veckor så jag kom hem i förrigår och det är hur skönt som helst! dessutom så låg nya Veckorevyn, H&M höstkatalog och Ikeakatalogen och väntade på mig :D jag måste bara säga att H&M katalogen var hur bra som helst tycker jag! hittade massor som jag vill ha! Och dom där sidorna i början med "how to wear it" där hittade jag tre favoriter, så som jag kommer att klä mig höst kan jag säga! För mig kommer det att bli, Stuprörs jeans, Leggings, långa oversize koftor, Stickade tröjor, Och bekväma längre t-shirts. Färger: Svart, vitt, Brunt, Beige och Grått i alla nyanser! Och detaljer i lila, rött, guld och leopard mönster.
Lite bilder på vad jag vill ha från H&m katalogen. ( det fanns betydligt mycker mer också men dom får vi ta en annan gång )