slitnast i världen

idag har Johanna kommit :) Imorgon blire stan och shopping, på torsdag blire Grönan ;)

Just nu är jag nog den mest slitnaste slekaste männsikan i hela sverige..
och när man känner sig super -sliten då är man inte på något speciellt bra humör.haha.


Sthlm och ös..

hej. jag kan säga att jag är dålig på att uppdatera nu på sommarlovet men jag ska försöka förbättra mig. iallafall så befinner jag mig i stockholm just nu, hos min fader ( som jobbar från kl 10.00 till 22.00 ) så det känns riktigt roligt att vara här då .. :\ Jag har varit här lite drygt en vecka nu och ska vara här yttligare en vecka, men lite  shopping har jag hunnit med ;) dock så hade jag bara 600 kr :p haha, och det är slut nu. men nu har jag påfyllning på kontot ;)det ska spenderas till veckan!  Behöver verkligen ett par nya sommarskor. har ett par från H&m för 50 kr ;D haha som jag tycker var söta och dom var vita och funkade till allt :) men, somsagt dom var från H&m och kostade 50 kr så man kan ju inte förvänta sig bästa kvalitén.. så nu har typ sulan börjat lossna från skon.. och jag har inga andra skor med mig hit. Men som tur är är min lillasyster också här och hon har ett par vita söta skor i storlek 35 som jag kan ha :D ifall jag inte skulle hinna köpa ett par nya skor innan mina går sönder totalt.Jaja. Idag vet jag inte vad som ska ske. det är inte så mycket solsken ute och nää. här finns då inget att göra. Nästa vecka kommer Johanna då  skas det in till stan och SHOPPA :D:D

ciao

the finest

69955-60


Har varit och sett på pirates of caribbean 2. Och herregud vad Orlando Bloom är het! Ujuj, det var nästan så att jag fick rysningar.. men ack så vacker han är. och Lyllo keira knightley som fick kyssa honom och Johnny Depp! Mumma säger jag! Filmen var ganska bra den med ;) hehe..  men ettan var mycket bättre.
Veckans Snyggaste är Lätt Orlando Bloom just nu! mmmmmmmm, vad snygg han är! en man i min  smak. ♥


Fashion

det är vad jag vill hålla på med.
det är liksom underbart.


hey you

det är liksom härligt nu.

snart åker jag till stockholm i två veckor. jag liksom längtar så att jag håller på dö! eller jag tror inte direkt att jag kommer ha överdrivet kul men jag ska shoppa så jävla mycket! :D jag liksom sparat nu, och det har varit tuggigt tufft! jag har gått på stan och sett så himla mycket som jag har velat köpa, men jag har stått emot! good for me :) men snart kommer alla mina pengar vara slut. igen. dock så hittade jag 200kr i en av mina väskor idag, jag hade glömt bort dom :b haha. på tal om väskor var det väldigt länge sedan jag köpte en ny.. jag ska sikta in mig på en vit slags väska nu :) hm..
jaja, jag är typ vrål hungrig nu, så jag ska gå ner och äta lite lunch OCH det var länge sedan jag åt!! jag äter egentligen aldrig lunch, bara i skolan. ointressant för er att veta men aja :D Puss.

det finaste en tjej kan ha

Underkläder! Ni vet ju hur otroligt kul det är att shoppa kläder, skor & väskor men underkläder är då minst sagt lika roligt! själv är jag som tokig i spets! Jag använder nästan själv bara spets trosor. hur söta som helst. Victoria Secret har ju hur mycket som helst och de grejor hon har är ju superfint, fast Nelly har också hur jätte bra saker, många olika märken har dom. Fast jag tycker H&M och typ Lindex har mycket fina underkläder för ett billigare pris dessutom! Bilderna här nedan för är mina favoriter.
Alla bilderna är tagna från Victoria Secret! sexy little things. ♥ Ciaao :)



Skofrossa

69955-49


TYP DELUXE. jag har typ blivit sjukt galen i skor idag. jag tänker på när jag ska till stockholm hur många skor jag kommer vilja ha och köpa, och hur gärna jag vill ha ett par leopard highheels och hur mycker jag skulle vilja ha ett par christian louboutin skor!

Leopard , jag vill jätte gärna ha ett par leopard mönstrade highheels skor, vissa kanske tycker det är lite trashigt men bara man har rätt kläder upp till och så kan man få skorna som först såg "billiga" ut att se exklusiva och glamorösa ut! jag for runt och kikade på högklackade leopard skor och hittade också ett par gulliga ballerina och ett par converse, leopardmönstrade skor finns för alla smaker!





sedan har vi dessa otroligt toooooo dieeeee for!
Christian Louboutin skorna! med korksula och med lack! finns även i mocka.
dom klassiska svarta är ändå snyggast tycker jag! sedan den mörkare röda var riktigt riktigt fina!Om ni tittar på ett tidigare inlägg kan ni se Hillary duff i ett par söta små gula också! men nä, de som har dessa skönheterna kan ju känna sig stolta! för jag skulle typ göra vad somhelst för att få dom! fast helst utan att betala dom själva :b haha. Men skåda dess beauties som man aldrig kommer att kunna ha råd med.



fredagen

69955-40Hamnfesten var riktigt skoj :) och karusellerna var ju det roligaste! dock så var biljetterna rätt så dyra tycker jag iallfall ( 30kr för en biljett ) så jag fick inga pengar över till en sockervadd, men vad gör det ? ;) iallafall så bilden på karusellen här ser faktiskt riktigt lik ut en som vi åkte igår! och om det är den så kan jag säga den var så fruktansvärt läskig! jag brukar tycka det är kul när det snurrar och så, men på den där var man typ upp och ner och svingade och jaa.. nä när man kom ner på marken igen var man lite skakig i benen. Men man överlever ;)

få se här. SNART DRAR JAG TILL STOCKHOLM :D den 17e. och vad väntar där ?
SHOPPING SHOPPING! nä nu ska jag ringa upp min vän paulina, hon klagar på att jag är en sömntuta, men halllåååå, det är ju sommarlov ffs :D