happy holiday

image314Heej. Jo, jag lever. svårt att tror va? men ja det gör jag. haha. Man kan säga att jag har börjat blogga halvt va. inte helt änn men det kommer väl ;) närmare hösten kanske? då är det ju så tråkigt o dåligt väder så då lär man ju sitta inne vid datan mer ? eller har jag fel? iallafall är jag glad for the moment :)



Idag fick jag veta att pappa & hans fru har en lägenhet i Hongkong, centralt o allt. haft den i 2 år! kul att man inte fått veta det tidigare vaaaa!!



Imorgon ska jag iaf äta lunch med Jonas, Jonna kanske hänger med också :) Sjukt länge sedan jag träffade henne. har saknat henne som en tok! åh hon är så härlig att vara med! störtskön människa. Jonas med btw ;) haha.


Jaa, härligt folk kan man inte få nog utav! <3 men nu ska jag gå krypa ner i kojs, Godnatt.












bättre sent än aldrig

image313
Hejsan igen typ 20000 år efter. Men idag kände jag faktiskt att det kanske var dags att börja blogga igen.. Sommarlovet hittils har varit jättebra. Dagarna har dock bara rusat förbi känns det som och vädret har väl inte varit så underbart som man velat men annars har det var helt okej :) och sommaren är ju inte slut än så fler händelser väntar!

Det där "jobbiga" som var anledningen till att jag tog ett break från bloggningen o lite till är fortfarande "kvar" eller var man ska säga, men det "behandlas" och förhoppningsvis kommer allt att sluta gott. iallafall fick jag inget sommarjobb heller, jobbar extra ibland på coffee house by george men lönen där är ju inget att hurra över. haha. så jag har inte kunnat spendera pengar hit o dit. men lite shopping har jag gjort. aja nu ska jag bege mig, skriver väl en rad igen inom kort. hehe. puss/Tessi