små shopping

Lite bilder från gårdagens shopping. Som ni ser blev det inte   mycket, men jag hade inte heller mycket tid eller pengar :p Första bilden är iallafall ett glitterskärp från H&m för 50kr och sedan den söta lilla väska från Wedins 79 kr, fast jag passade på att använde 20% rabattkupongen man fick med i förra månadens veckorevyn, så tack för den! fast det ska bli en julklapp.. 
Men imorgon blir det mer shopping, fast inte åt mig utan här skas det köpas mer julklappar :)

en snabbis!

69955-183
Idag fick jag min nya vecko revyn, yey! Just nu ser jag på Lost,
läser nya VR, pluggar spanska (fast jag har inte börjat än) och
sitter här i pausen. haha :) men nu tror jag lost börjar igen!

Sedan var jag på stan en snabbis med Paulina. Jag köpte 1
julklapp, ett silver glittrigt midjeskärp och två kanelbullar
som 
var goda! Sedan träffade jag båda Nicole jag känner! mina kusin
Nicole och denna 
Nicole, men nu börjaaar lost!  Adios Flamingo!


Brittan visar Fittan


69955-18269955-181

BRITNEY SPEARS, VARFÖR? euw.

Ojojojoj

69955-178Paris Hilton som by the way ser ut som en tant här!

Nu på sistone har ju hon och Brittney börjat
umgås väldigt intesivt!  Efter att hon och Kevin gjort slut  trodde iallafall Jag att Brittney var påväg att förändras. Först gick hon ner i vikt, duktigt! , men som sagt, efter att hon börjat leka med Paris dyker den ena bilden upp efter den andra, där Brittney flashar mer än nödvändigt! (se bilder nedan) jaa, osmakligt tycker jag. ANVÄND TROSOR! hon har ju liksom pengar så varför inte köpa ett par söta undies?






1a bilden: "Nicole gör en Paris"
2a bilden: Brittney flashar sin bak..
3e bilden: Brittney flashar.. jaa, sin mus :P




J.Lo

69955-177men är hon snygg eller?!
gosh, Jennifer Lopez var riktigt snygg här tycker jag. Nu efter hon gifte sig med
Marc Anthony så har man inte sett henne så ofta, hon började klä sig sämre, förut visade hon sina kurver och efter hon gifte sig med Marc började hon klä sig som en tant.. Fast egentligen tycker jag inte klänningen hon har på sig här är speciellt jättesnygg men hela helheten gjorde det så fint. Det blev snyggt helt enkelt.




































Min nya jacka

69955-176Hejhopp, här är då min nya jacka. Precis som jag ville ha den! samma modell och allt det där :) där har jag iallafall kragen öppen, men man kan ha den knäppt också, så det kan man se på bilderna i det tidigare inlägget, eller ja, man kan ju försöka ;P haha. Ikväll ska jag sova över hos Paulina, det blir filmkväll tror jag. Men mysigt ska det bli.


förresten, jackan är svart eller den ska vara svart. men ibland tycker jag att den ser marinblå ut, är det jag som inbillar mig eller tycker ni det också?













tell me more, tell me more ..

69955-17569955-174
jag gillar min nya jacka såååå mycket! Haha, dock ser man typ inget av den, istället blidde
det två posarkort. Mohaha, vad töntig..

förresten brudar och grabbar ( fast jag tror inte det är så många killar som läser min blogg menmen. ) vart var jag? JO, det blev ändrade planer igår, jag gick på Hockeyn istället med mammsen och missade Ugly Betty och Cuppen som jag hade planerat att se! då kan man ju undra varför? eftersom både jag och mamma inte är ett dugg sportintresserade sådär. men vi hade två sittbiljetter så då passade vi på liksom. Modo mot Frölunda var det, Modo vann. Egentligen hejar jag på Modo men igår hejade jag på Frölunda.. i smyg. Haha,
jag tyckte synd om dom! muhaha  ;)

lugn kväll.

Ikväll blir teve :D and i like it. Mamma och sin sambo ska på Hockey ikväll så jag måste vara lite barnvakt, men det gör inte så mycket. Ikväll blir det iallafall Ugly Betty antingen med eller utan Paulina, det beror på ifall hon dissar sin innebandy träning för mig ;D Efter det ska jag se Cuppen, en ny serie på svt 1 med Alexander Skarsgård och Lill Erik från Bert (david boati), ganska roligt program.
 
Iallafall så har jag hittat (och köpt) en ny jacka! en svart, precis som jag ville ha den. hittade den på åhlens igår av alla ställen. Men jag är så nöjd :)

gorgeous

69955-173
Älskar bilden, den är underbar! ♥
Michael Cazier är fotograf, vet ej vem hon är.

Utmaning

Nu i veckan har jag blivit utmanad både av Camilla och Betty att lista mina favorit bloggar. Faktiskt tillhör båda två mina favoriter, Camillas blogg besöker jag dagligen och Betty som bloggar om Nicole Richie besöker jag ofta med, eftersom jag älskar Nicole Richie och kan inte få nog av henne!  ;)

Michaela: hennes outfits är alltid lika snygga, och hennes inlägg är alltid läsvärda.

Petra: jag bara älskar hennes blogg!

Karolina: hennes outfits bilder får jag aldrig nog av, jag älskar dem allihopa.

Cassandra: hon bloggar om lite allt möjligt, men det är alltid roligt att läsa det hon skrivit.

Sthlm street style: Kul att se hur svenska folket klär sig!

Strayboi: hans blogg är så mysig tycker jag! kul med bakgrunds musik.

Anton: Den snubben klär sig riktigt jävla snyggt!

Michaela 2: läste hennes blogg mycket förut, men jag vette fan vart hon tagit vägen? väntar på ny uppdatering varje dag ;)

Nathalie: en ganska nyfunnen blogg, men jag gillar den.


Sedan läser jag typ minst 20 st bloggar till varje dag
som också tillhör mina favoriter ;)


I like 2

69955-17269955-171
EVA LONGORIA världens vackraste kvinna? En av dem iallafall! Så otroligt snygg!
Gillar henne mest i Desperate Housewives också :D JAG VILL SE UT SOM HENNE!  tänk att ha en sån där kropp när man är ca 30 år!? jag är inte ens i närheten av den nu ;P haha. men
hon är så otroligt gorgeous! ♥

I like

69955-17069955-169
Visst är dessa två karlar snygga!? åå, Josh Holloway eller Sawyer i Lost. Han är absolut min favorit karaktär i serien. Han är så snygg!  Igårdagens lost avsnitt då söta Sawyer  typ blev sönderslagen där hos dom "andra" dom förstör ju hans söta ansikte! :) Och sedan man nr 2, Colin Farrell den såkallade "bad boyen" Börjar väl kanske bli lite gammal nu, men snygg är han förde ;) Tyckte däremot inte han var lika läcker i Miami Vice, har någon sett den? 

 Men som sagt dessa två män är riktigt snygga så dom får typ bli veckans hunkar (även fast veckan typ är slut) Men vem kan motstå dom? inte jag!


Moneymaker?

69955-167Nej men Paris Hilton har en mysig rumpa. eller inte..


Idag har vi varit och besökt gymnasieskolor för att få veta lite granna om olika linjer m.m. Vet fortfarande inte vad jag vill gå, lutar nog mest åt samhälls..

Iallafall måste jag börja SPARA pengar, vilket kommer att bli otroligt svårt för mig. Jag måste spara till julklapparna + att jag kom på att min pappa fyller 40 år snart, sedan har jag kompisar som fyller år också. fan också. om jag ändå hade ett extra jobb eller nåt..









jag måste bara få påpeka att pepparkakor och mjölk är apagott! muums. :)

Lindsay & Ugly Betty

 69955-163
Den här bilden på Lindsay Lohan var inte speciellt smickrande. Det ser ut som att hon har blåmärken i armhålan! Verkligen ingen snygg bild.. Men hon var iallafall himla
söt i mössan :) Är själv på jakt efter både en svart mössa och halsduk för att inte glömma den svarta jackan :P
69955-166 
Ikväll blir det Ugly Betty hos min kära vän Paulina :) det ska bli mysigt.

Nyaste Vecko-revyn kom idag också! wiie :D


it's all black

så här är dom: 1:a bilden är stövlarna som var mormor gamla, ser lite skitiga ut på bilden men whatever. 2:a bilden är mammas gamla, ser lite indian-aktiga ut :P haha. Och 3:e bilden är mina stövlar jag köpte här om dagen, och jag gillar dom skarpt! Det enda jag behöver nu är en Svart jacka! men vart fan finns det då? överallt tycker man, men ack nej. Nu ska jag leka med min lillasyster för det har jag lovat henna sedan är det läxor! yey.. puh

gratis skor!

Vet ni vad, Jo jag har fått två par nya skor idag! min mamma och min moster var och städade hos min mormor och voilá där fann dom två par skor. ett par svarta ankelboots i mocka som min mor har haft och ett par svarta högklackade stövlar som min mormor har haft. fick båda två :) Tänkte lägga upp bilder på dom imorgon + mina nya stövlar som jag köpte i tordags :) I like it.

Gårdagen

Nu kommer det ett ointressant blogg inlägg, men jag var tvungen att få skriva av mig ;)

Igår var det fredag och parken. Jag och paulina tog bussen ut till viccan där det var förfest :)
där var vi ett tag och sen åkte vi in till stan mot parken. men Djn var kass så det blev inte mycket dansandes.. jag själv mådde inte så överdrivet bra inte, tur att jag hade bra brudar runt omkring mig som tog hand om mig :) Iallafall så när folket skulle bege sig ner till max gick jag hem istället.  Paulina, Emma, Sara J, Matilda L, Julia, Viccan, Linda, Sara G, Elin F och sen hoppas jag att jag inte glömt någon :P Men dom tjejerna är BRA BRUDAR! :) ♥

sedan idag har jag bara varit hemma och sovit typ, så nu är jag back to normal.

Kimperlys nya boobs

69955-159Okeeey, Kim..
Vad tycker ni om miss Kimberly Stewart nya bröst? Jag tycker oftast dom flesta är snyggast innan dom opererar sig, men vissa kan få det snyggt om det ser naturligt ut. Men det här ser för fake ut!

förresten har jag köpt ett par svarta skinnstövlar idag :D




utmaning

hm.. var det detta jag behövde för att få min blogg lust tillbaka? en utmaning? ja, kanske. Men jag gör den här utmaningen tänkte jag :) Så, jag ska lista mina stilikoner. hm, jag tror jag har gjort en sådan utmaning förut, men nu ser säkert listan annorlunda ut ;)

Ashley och Mary Kate Olsen ligger nu högst upp på min lista. Jag gillar dom systrarna skarpt! Fast jag gillar Ashley snäppet mer, men dom båda klär sig grymt snyggt!
Ashley tycker jag passar bättre i stora brillor och MK passar bäst i sina pilot brillor. Men jag tycker Mary kates stil ser så bekväm och skön ut, lite rockig, lite busig och superfin! Ashley är mer classy och flickig ;P men det är otroligt snyggt! I love it

Mary Kate
 
Ashley
 


Och sedan har vi den eviga Nicole Richie som jag totally adore ;)




time to chill

Hejhopp. det har inte blivit så mycket bloggande känner jag men jag har liksom inte haft något speciellt att blogga om heller. Jag har helt enkelt brist på inspration och energi.
Jag återkommer så snart som möjligt när jag har blogg lusten tillbaka!
Hej så länge.

Tisdagen

hejhopp. Igår blev det som sagt Platinom a.k.a Plattan :P haha, vi kom in lättare än vad vi trodde. Dock var det lite av en besvikelse det var inte så mycket ös som man hade hoppats på.. Men det blev roligare och roligare mot kvällens slut :) jag var fan på scenen flera gånger och dansade också 8) haha. nej fy. Ont i tossingarna fick jag också, invigde mina nyaste shoes. Nu är jag trött men jag måste ner på stan och göra lite ärenden, så jag måste klä på mig. Ciao


Nyaste veckorevyn har trillat ner i min brevlåda nu :) yey