Pink

69955-258 Alltså, förlåt men jag tycker
 inte Pinks kropp är så snygg..
 en såndär mage skulle jag
 aldrig vilja ha!
den är ju väldigt
vältränad men den ser ju manlig
ut! ADIOS FLAMINGO!

Britney Spears

Oh my god liksom, hon har ju blivit galen!
Britney behöver hjälp, och det måste väl
ändå varenda kotte hålla med om?



Nicole Richie

jag har sagt det förut och jag säger det igen, NICOLE RICHIE är snyggast! hon är min främsta modeikon alltså, alltid så perfekt klädd! så snygg! även Mischa som syns på första bilden klär sig fint, men ingen är lika bra som Richie ;)


Idag har vi haft friluftsdag med skolan, så det blev Solberg och slalom åkning för min del. Jag kan egentligen inte åka, jag har typ åkt 3 gånger tidigare i hela mitt liv och det var förra året :P men själv så tycker jag att jag var riktigt duktigt på slutet, då öste jag på ! :D hehe.

Schlager helg

69955-250bara för att denna vecka har varit skitkul och jag trivdes verkligen på min prao plats och det var så skönt att börja kl 10.00 :) Men jag brände mig sista dagen och det svideeeer! :/

På lördag förmiddag var jag och mami på genrepet till melodifestivalen det var  skojskoj och senare på kvällen då det var 'riktiga' så skulle min faster och hennes kille dit, så jag gick över till dem och fick styla och sminka henne , snygg blev hon ;D och precis innan vi gick utanför huset fick hon ett sms, där det stod att dom två var uppskrivna på gästlistan till efterfesten på statt med alla artisterna! COOOOLT :)
sedan får jag sms under kvällen där hon skriver såhär:


"har inte sett Måns än men Kristian Luuk överväger att viga oss, roger pontare har lovat att sjunga i kyrkan och förbandet ska spela på festen! Ska gå jaga Måns åt dig nu! kram"

haha, sedan får jag ett tills sms:

"Jag har just pussat Måns och hälsade från dig!
Han tyckte det var gulligt av dig, och han var hur supersöt som helst i verkligheten! sov gott"



:D hahah, så jävla bäst är hon !:)

Måns Zelmerlöw

69955-249SNYGGA MÄNNISKA!!!!
låt mig få dig?




han är här nu, i min lilla stad!
och praoen går fint, ska få lära mig kassan idag! jag hoppas snyggingen kanske tittar förbi på en kopp kaffe :)




CIAO

Pussycat dolls

69955-248Pussycat dolls (bild från Grammy awards + klicka på bilden för att den ska bli större) Iallafall gillar jag den gruppen väldigt mycket! Dom gör grymt bra  musik helt enkelt. :) fast deras klädstilar däremot, är jag lite tveksam om. vissa kan vara fina, men en del är bara too much! :P hehe. 

Imorgon är det alla hjärtans dag! hur ska ni fira? :)
i'm going to be all alone :'( buhu.. :b

 

Ashlee Simpson & prao


69955-247är det här verkligen Ashlee Simpson? jepp men det ser absolut inte ut som det! Se på henne nu och tänk på hur hon såg ut i början av hennes karriär när hon hade svart hår, punkig stil osv. Nu har hon samma style som sin syster Jessica. Inte för att jag tycker det är fult men det känns bara inte som  hennes rätta jag..


Första praodagen gick väl hyffsat, kände mig lite ivägen ibland. Fick göra min egen latte, haha. det var ganska svårt och få mjölken 'rätt' men den blev rätt god. sedan smakade jag en latte med banan smak, fast den smakade inte så mycket banan. sedan fick jag smaka en som var blåbär smak, den blev rosa, passar perfekt inför alla hjärtansdag  tänkte jag.
Iallafall hoppas jag att det kommer gå bra veckan ut, har inte hunnit gjort några misstag än iallafall ;) hehe.



help me

Hur lägger man in bakgrundsmusik på bloggen någon? :)


prao & melodifestivalen till veckan


69955-246Hej, glömde och säga att fredagen blev lyckad! ;D
Iallafall har vi prao nu till veckan och jag ska praoa på  Coffee house by george. Ni som bor här i Ö-vik kan ju komma och hälsa på ;) Sedan på Lördag kommer ju nästa deltävling i melodifestivalen vara här så jag hoppas att en del kommer och fika hos oss så kanske jag får servera någon kändis ;P haha. Jag hoppas mest på att få se Måns, men tänk om jag ser han? tänk om han fikar medans jag är där?! haha. men han är ju så snygg! aja, Jag får ju se honom på lördag annars för somsagt jag och mamma ska ju på genrepet.
ADIOS FLAMINGO!

Melodifestivalen


69955-240sitter och tittar på melodifestivalen med familjen just nu,
jag tycker Cosmo4 lätt var bäst av alla låtarna. hoppas dom går vidare :) Nästa deltävling då ska jag och mami gå på genrepet. Jag ska hålla ögorna öppna för Måns (idol-måns) så jeeeeefla snygg! :)
Nej nu ska jag kila ner igen så att jag inte missar något!
Förresten har ni någon favorit ännu?

ADIOS FLAMINGO

Anna Nicole Smith

69955-238 ANNA NICOLE SMITH ÄR DÖD!
 
hon blev bara 39 år. Jag har aldrig varit sp speciellt intresserad av henne och vet inte så mycket om henne, förutom att hon var gift med en old old man..
men jag blev väldigt chokad ändå när jag läste att hon dött. bara sådär.

Ikväll blir det partey iallafall :)
jag längtar so bad, är på sjukt bra humör!
weeeeihoooo!



förresten hade jag lite problem med min blogg iförrigår/igår den var visst inte publicerad så ingenting syntes. strange,
men nu ska jag gå förbereda inför the night! ADIOS FLAMINGO!









Jessica Simpson

Jessica Simpson ska INTE vara brunett! nej, hon är gjord för att vara blond.
se så fina bilder jag hittade på henne som blond från tidningen elle.
tycker bilder var så fina. rosa och vitt. så flickigt och sött!




victoria beckham

Hej. Nu blev det sådär ett långt mellanrum innan jag skrev ett nytt inägg igen. Men jag har faktiskt varit upptagen, min ursäkt är äkta! :p haha. Och jag bara känner på mig att denna vecka kommer att vara ännu stressigare :/ 2 nationella, 2 prov och massa annat shit! men jag ska försöka att hinna med bloggen också!

här är iallafall 4 snygga svart vita bilder på victoria beckham som jag tycker var himla fina!
eller jag tycker hon är väldigt fin, och sedan tycker jag alltid att svartvita bilder oftast är snyggast ;)