Skinnjackan

Hejhopp. Japp, förut fick jag en del kommentarer om att ni ville se min skinnjacka på mig, så nu kommer dom. Som ni kanske ser så är den inte alls lik bilden i katalogen och på dom två sista bilderna ( där man ser hur smutsig spegeln är ) ser man att Jackan inte är speciellt figursydd utan rätt så bred. :\ 
Min nya kofta fick komma med på ett hörn också ;) Bilderna blev dock inte dom bästa men jag har inte världens bästa kamera heller  så , jag skyller allt på den .. heh. 

Just nu är jag inte på allt för bra humör för att en person i detta hus har rensat datorn så alla sidor och mina favorit bloggar var borttaget från mina favoriter, vilket gör mig arg för att vissa kan jag inte hitta tillbaka till  :( sssssynd. 

På några av bilderna här nere ser ni mina nya grå melerade Tights! som alla tycker ser ut som långkalsonger :( jag vet inte hur många kommentarer jag har fått om det.. jaja, jag gillar dom myyyycket och dom är så himla sköna, jag kommer definitivt köpa ännu fler!
 så jag kommer väl vara bruden som alla tror går runt i långkalsonger.. Jisses.




    

Hösten är snart här..

är det någon som börjar känna av hösten? Inte jag, inte än iallfall men Bilderna här nedan för får mig nästan att längta dit! Jag tycker första bilden är ruggigt snyggt! Tightsen, Ankelbootsen, Pälsen runt halsen och åå det får mig att längta till det kyliga höstdagarna! Och sedan dom två bilderna som kommer därefter; Jag älskar oversize, men på catwalken är det ju oftast lite överdrivet men på dom här bilderna är det alldeles lagomt. Har nyligen köpt en Brun kofta i ylle ( den sticks.. ) på herravdelningen på H&m I LOVE IT, så eftersom det är herr så går den lite över stjärten :P De andra bilderna gillar jag också riktigt mycket. Vilken är eran Favorit? :)



utmaning: bäst klädda..

Hejhopp, jag hade blivit utmanad av Johanna att lista dom 10 bäst klädda kvinnorna enligt mig, men jag är så dålig så jag kom bara på fyra. men jag hoppas det går bra ändå :) So here we go:


på första plats har vi: Rachel Bilson, alltså  hon är ju liksom helt gorgeous när hon är på röda mattan m.m men hon är ju tillochmed skitsnygg när hon har tränings kläder på sig! Älskar hennes karaktär Summer  i Oc också. Jag gillar bara hennes stil grymt mycket. och sen så är hon och Adam Brody sötaste paret :)


På andra plats har vi: Nicole Richie. Det tog lång tid för mig att bestämma ifall hon skulle vara etta eller två men Rachel blev nr 1 men Nicole är inte långt efter. Efter hon gick ner i vikt har hennes stil förändrats oerhört mycket också. Iofs så har hon ju stylisten Rachel Zoe till sin hjälp också, men Nicoles outfitar är nästan alltid femstjärnig från min sida. I love her style! hon liksom insperer mig Fast jag tycker hon har blivit mycket snyggare efter sin viktminskning också.. Iallfall så gillar jag hon och hennes stil über mycket!



Lindsay Lohan, hon passar både som Blond  och Brunett Och som Rödhårig! Och jag tycker hon är snygg i alla tre. Hon klär sig inte pjåkigt heller utan jag tycker hon klär sig riktigt snyggt så därför fick hon en plats här på listan med. Jag har inte så mycket mer att tillägga, utan jag tycker hon klär sig  alldeles lagomt och då blir det snyggt och stilfullt , precis som jag tycker om.




Ashley Olsen, hennes syster Mary kate är ju mästare på Oversize och lager på lager, vilket jag tycker är snyggt också, men Ashley är ändå min favorit. och jag tycker allt hon har oftast är skitsnyggt! Hon ser så fräsch ut och hennes outfitar ser alltid så lätta ut. jag tycker det ser ut som att hon bara har tagit något ur garderoben óch sen Tjofs, snyggt som faen och alla vill ha likadant. Plus att hon är så kort ( som jag :p ) passar så bra i högklackat, och nej, Jag gillar den där bruden skarpt.

i'll be back

Hejhopp. jag har blivit utmanad att lista dom 10 bäst klädda kvinnorna enligt mig, Det är klart att jag ska göra den men först ska jag till Matilda och fika hennes mamma fyller år idag :) mysigt. så jag tänkte göra utmaningen efter jag varit där :) Vi ses snart


the finest

69955-103
Varför ska du snygga man gömma dig under en hatt? Personligen tycker jag Orlando Bloom är såååå het! ♥
Och Pirates of caribbean, fyy vad snygg han är där! På den här bilden har han så söta kläder också, jag gillar den randiga koftan och det söta halsbandet men jag vill se han söta ANSIKTE också! ååååå..



























Jessica, jeissica jessica...

69955-102
Vad gör denna damen här då?!
alltså jag tycker jag hittar fulare och fulare bilder på Jessica Simpson hela tiden! Haha, ´jag kan inte låta bli att börja skratta när jag ser den här, hon ser verkligen helt hjärndöd ut! haha. Jaa.. undrar vad hon själv tycker om den..

Jaja. Skinnjackan, det var visst många som ville se den på mig. Så visst kan ni väl få det :) men isåfall tror jag att det kommer någon sådan bild till helgen, men ni får hålla utkik!

H&m ;)

69955-61

I fredags fick jag mina kläder från H&m. Jeansen var bra lite långa bara men Skinnjackan.. Alltså titta vad fin den ser ut på bilden men i verkligheten  var den inte alls likadan
:(
Armarna var jättelånga och midjan kort. Blev först jättebesviken och skulle bums skicka tillbaka den men jag prövade den igen nästa morgon i dagsljus och då ångrade jag mig. Så jag behåller den men jag är fortfarande lite besviken för jag hade förväntat mig den mycket snyggare än vad den var, men men den duger :)

Jag har köpt en Kofta idag på H&m på herravdelningen ;) Den är brun i ylle typ. den sticks också men hey om man ska vara fin får man lida pin. Iaf så tycker jag att den var superfin, jag ville ju ha den lite oversize sådär så därför köpte jag på herravdelningen. Jag är nöjd! :)


Jessica Simpson

Om jag ska vara ärlig, tycker jag inte det här var speciellt snyggt.
Allt det hon har på sig är snyggt i sig, men tillsammans.. njae,
 jag tycker det ser konstigt ut.En tight lång polo klänning ?
:\ Nej, jag tycker det ser konstigt ut.


:)

Tack så jätte mcyket för alla kommentarer i förra inlägget, jag kan ju säga att det hjälpte mig jättemycket! för nu har jag bestämt mig för att köpa dom Matta :D wiie. Jag var verkligen desperat efter kommentarer för jag hade värsta beslutångesten, så en engång TACK! 
Somsagt, Lack är jättefint och så, men dom matta kändes ju mer tidlöst så dom kommer jag nog dra med mig i några år ;P

Hjälp mig!!!!!

Hejhopp. jag skulle behöva lite råd!
Har hittat ett par skor från Vagabond, jag tycker dom är skitsnygga ( dom finns både i svart matt och i svart lack ) helst vill jag ha båda men jag kan bara köpa ett par, dom kostar 700kr + att jag ska köpa ett par ankelboots från Vagabond för 800kr. Jag har redan frågat 2 kompisar, men den ena tycker att dom med Lack är skitfula och att ifall jag ska köpa någon av dom ska jag köpa dom Matta medans den Andra säger tvärtom och tycker att jag borde köpa dom med Lack..

Jag är Orolig över att Lack snart kommer vara så uttjatad och att jag inte kommer vilja använda dom då.. Som Leopard, typ om någon månad är alla så less på det! Det har liksom kommit Leopard mönster på ALLT nu.

Men Jag kunde inte kopiera någon bild på skorna så jag fick lov att skapa en länk istället
SKORNA,
Gå in på  Ladies Shoes och tryck sendan på Model där du väljer Shoe, Och där är dom, 3e skon på första raden längst upp! Vad tycker ni borde jag köpa dom? jag kan inte bestämma mig..

tittut..

69955-100
Hittade den här bilden på Paris Hilton, den är från den 19 sep när Paris lämnade Hyde in west Hollywwod. Men är det inte Janice Dickinson där i bakgrunden!?  Hon i mössan som håller om Paris?
Och på tal om Janice! Kanal 5 som har börjat sända hennes Show på söndagar kl 18.30 (efter One tree Hill som man inte får missa!!´) Jag har såg första avsnittet och det var helt okej. Någon fler som har sett programmet? vad tyckte ni om det?

Ha det bra  :)






















Babylycka

69955-99 Grattis Zlatan!
 Zlatan har blivit pappa nu,
 kl. 08.30 imorse till en son
 som ska heta Maximilian..

Mischa Barton

69955-93MISCHA BARTON VAD HAR HÄNT!!!? se så sliten hon ser ut i ansiktet och vad har hon på sig? Nej, detta gillade jag inte.
















     Jämför bilderna!! 1a bilden: Mischa barton DÅ. 2a bilden: Mischa Barton NU..
 
  

Lie about us

69955-92
Avant feat Nicole Scherzinger - Lie about us
NIcole, tycker jag verkar göra mycket solo nu utan sina vänninor, fast i Pussycat dolls är det ju mest hon som står i rampljuset ;P Tycker den där låten var väldigt bra, och Nicole hon är snygg!



utmaningen :)

hejhopp. jag har blivit utmanad av Michaela att lista fem personer jag beundrar så här kommer dom:


 Nicole Richie. Hon är en av mina främsta "idoler", i love her style. hennes outfitar kan vara så gudomligt snygga, iochförsig så får hon ju hjälp av Rachel Zoe med den saken ;P men jag är liksom bara helt stormförtjust i Nicole! Har alltid gillat henne, ( även när hon var mullig.. ) för jag tror nu när hon blivit smal och skaffat sig lite kläder som är lite mer classy  tror jag att det är fler som började gilla henne, men iaf, I simple Life jag tycker hon var hur rolig som helst, jag vet inte hur mycket jag garvade i alla avsnitt :D Men Nicole Richie får stooooor STJÄRNA av mig! ♥

 Eva Longoria, finns det någon vackrare 31 åring i hela världen?! Jag tycker iallfall att hon är en av de vackraste kvinnorna i världen, typ. Hennes karaktär i Desperate Housewives, Gabrielle Solis är min favorit också! så passande :) Jag är så faschinerad över hur snygg hon är. Jag kan ju säga att när jag har fyllt 30 då SKA jag se ut som henne! försöka iaf..




 Christina Aguilera, hennes röst! den är gudomlig, hon är en grymt bra sångerska! Är väldigt nyfiken på hennes nya album, efter att ha hört  Aint no another man. Jag har faktiskt längtat och undrat ifall hon inte skulle ta och göra en ny skiva någongång. Jag har Stripped och jag var även på hennes Konsert i Globen ( var det 03 eller 04? ) haha, men jag minns iallafall han hon var BRA!  tycker hon är snygg i den här marilyn monroe stilen också ;)



 Ashley Olsen. Jag har inte så stor motivering om varför jag gillar henne.. Jag gillar hennes stil. Hon är fräsh och röööööööker inte som hennes syster..






 Jennifer Love Hewitt, hon är snygg och serien Ghost Whisperer där hon är med är bra den med. Men mest av allt älskar jag videon till  HERO med Enrique Iglesias! Låten är underbar, Han är SNYGG och hon likaså!  Och på tal om Enrique, Mischa Barton  är med i den här videon Enrique Iglesias - Addicted, har tänkt på det enda sedan hon blev så känd efter Oc, men det var sålänge sedan jag såg videon så jag har varit osäker men det är jag inte längre! för det är Mischa :P

fobier

var nyss inne på någons blogg som hade listat sina
 största fobier, kul tyckte jag så jag härmar ;P
  • min största fobi är MYROR! jag har hatat dom enda sedan jag var liten. jag minns när man gick i mini   ettan och vi hade något ställe i skogen som vi alltid gick till varje måndag med klassen. medans vissa barn sprang och lekte stod jag på en stor sten enda tills vi skulle gå hem. Jag vågade inte stå där nere, det kryllade ju av sånna där pissmyror! Alla säger typ att myror inte är farliga och bla bla bla. men jag är skit rädd för dom. Tanken på en myrstack får mig bara att rysa, alla myror kryllande.. Huuuh.
     
  • någon till riktig fobi sådär har jag inte men jag tycker det är himla obehagligt med trånga utrymmen..men sånna är man ju inte i så ofta.
Skriv gärna vad era fobier är, skulle vara kul och veta vad ni är rädda för !



 


Söndag

hejhopp.
så var denna dag snart slut. Har nyss ätit en  sen middag, det blev tacos. Idag har jag gjort massor med läxor.. eller jag gjorde nog inte så jätte mycket som det var tänkt, jag insåg att jag inte kunde klara allt själv utan jag behövde en lärare.. men jag gjorde så mycket jag kunde iallfall och jag är klar med min Svenka grej som ska reodovisas på fredag. Det var faktiskt riktigt roligt och göra den. Man fick välja ett valfritt ämne/person vad som helst och "forska" om , och jag valde Nicole Richie :) det känns som att jag fick med mycket fakta på bara ett A4 papper, så det är jag stolt över .
Idag har jag också råkat bita av en liten bit av min egen tand. det låter säkert lite underligt men jag tog en liten godis och sen bet jag snett eller något så nu måste väl jag till tandläkaren och kolla upp det, för det ilar lite granna också och mamma säger att jag måste gå till tandläkaren då..  Snart ska jag och Paulina ut och gå också.

christian louboutin

har ju blivit utmanad att vissa alla mina skor, skulle jättegärna vilja göra det men, ack! jag kan inte lägga in bilder från min kamera på våran data, för datorn känner inte av usb kabeln.. tråkigt men sant. Därför har jag  önskat mig en egen laptop till födelsedags present :) men men.. Istället läggar jag in bilder på skor jag vill ha men antagligen aldrig kommer att få.. :P

Ni kanske tycker Louboutin skorna är lite uttjatade men jag tycker fortfarande att dom är superfina! Hillary Duffs gula tycker jag är så söta med :) ååh, om man ändå hade ett par äkta Louboutinisar ♥


    
   

Homework och mycket Kaffe..

Hejhopp.
Helgen har varit helt okej. Igår blev det parken men denna gång var det inte bugg och sånt utan nu var det mer party musik ;P skojigt var det. Men jag fick senadrag ( heter det så? ) på dansgolvet medans vi dansade haha. Mitt i allt hoppande så bara vekte sig mitt ben ( kan man säga vekte? ). haha.. jaja.
Nu är det bara söndag kvar och den kommer att bli fylld av skolarbete.. Nu till veckan väntar 2 prov, 1 sv redovisning, Spanska glosor, engelska glosor + Matte diagnos. lite vaaaaaa...


Iallafall så, har mamma köpt en Kaffemaskin som vi har här hemma och den är UNDERBAR! i love it. Dock har jag inte lärt mig att använde den själv än men gott kaffe gör den ;D Cappuccinon är favoriten, och sedan kunde man visst köpa till olika smaker, t.ex Cappuccino med vaniljsmak, har någon prövat det? jag tycker det lät rätt gott :) men vad fan, vad gillar inte jag!? :D hah..


hejhopp :)

  
Och tyvärr, jag tycker verkligen
inte om Victoria Beckhams nya
frisyr, tycker hon passade
mycket bättre i långt hår!

Oj oj då..

69955-81Jessica Simpson.. Fin tröja och så men SKORNA!!? nej tack tycker jag. verkligen inte fina :S







































Lindsay Lohan

hejhopp.
guud vad mcyket skola det är nu alltså! Vi har ju somsagt No prov imorgon så jag har pluggat som en galning nu och nästa vecka har vi ett till NO prov + SO prov + en Svenska forskning om vad somhelst, och jag har inte ens bestämt om vad jag ska forska om! jag funderade på ifall jag kanske skulle forska om något gammalt klassiskt märke, designer eller något sånt, men jag vet inte.. några förslag tack? :)

Iallafall, i förra inlägget var det ju två bilder på Lindsay Lohan och jag skrev att jag tyckte hon hade en himla fin väska! :) Hon själv verkar också vara väldigt nöjd med den, här är tre bilder där hon har samma underbara väska,  i looooooove it! 

 

"nya färska krafter"

hejhopp.
jag kan börja med att säga att jag skulle uppdatera igår! meeen, jag råkade stänga ner allt utan att spara så jag orkade inte skriva om allt.. men nu är det en ny dag och jag har nya färska krafter!  Vi hade skoljoggen idag, jag slapp gå :D jag hjälpte Paulina, Victor och Elvys med saften och avprickningen istället :) sedan på slutet var det massa  saft muggar kvar så då hade vi en liten tävling. Sammy var med då också.. vi hade 5 st saft muggar var och Paulina vann! hon drack upp allt först. Jag förlorade.. :P haha, jag ´fick inte ens ner 1 glas! jag började garva så jag hostade. men lite kul var det :)
Och ikväll är det ju Desperate Housewives, jag och paulina brukar ju jämt se det hos Matilda men nu har matilda feber så vart ska vi då vara!? för det är så att våra föräldrar ser på morden i midsmmer..


Mary kate och Ashley Olsen, personligen tycker jag bättre om Ashley. Tycker hon är mycket snyggare, fräschare och hon har snyggare stil. Mk hon ser ju också bra ut, men jag tycker hon ser lite sliten ut..lite sunkig sådär.. plus att hon röker gör det inte bätte.. tryck på bilderna så att  dom blir större så kan ni jämföra tjejerna och berätta vem ni tycker bäst om! :)

   


Dom två bilderna på lindsay lohan, ville jag bara lägga in för jag tycker Lindsay hade en snygg outfit och en jätte snygg väska! Fast hon klär sig rätt snyggt i övrigt också  men jag brukar sällan skriva något om henne.

men men, nu måste jag göra massvis med läxor. jag som trodde jag låg bra till men vad fel man kan ha, jag måste jobba ikapp! Prov i NO på torsdag också, det känns STRESSIGT för No tycker jag är jättesvårt!!
ha det så bra så länge, puss hej ♥

liksom wow.

Hej hopp allt är på topp.
skulle jag vilja säga men ack, än så länge är det inte så men bra är det.
Helgen har varit fylld av MAT, MAT, MAT i MASSOR!! och fika och efterrätter, pajer, godis, allt möjligt. Vi, min familj var bjudna till min mammas sambos föräldrar på "fest" och där åt vi kräftor och massa annat. Jag var så mätt så jag ville spy.. Jag är en sån där person som kan vara mätt men som fortsätter att äta ändå bara för att det ser så gott ut. Inte så bra. Till veckan kommer det att bli många Powerwalks med Paulina, och högt tempo ska vi för här skas det förbrännas kalorier .. eller nåt :P
haha.

Har nyss blivit färdigt med all skolarbete som jag hade tagit hem. Känns som att jag har hållit på i en evighet men ändå blev jag jätte chokad över att klockan inte äns har passerat över åtta! Men jag tog en paus i mitt pluggandet när One tree hill började. fy vad bra serie! James Lafferty är så fuuuuucking snygg, och Sophia Bush är så himla vacker, henne skulle jag vilja se ut som..


nä nu ska jag ta och peela ansiktet och göra en ansiktsmask :) Ciao

Pizza och buggelilugg

hejhopp!
gissa vem som gjorde middagen idag då, jo jag! och jag gjorde Pizza. Och då var det ingen "snabb pizza" utan jag gjorde degen och allt :) den blev goood :D jag berömmer mig själv lite sådär..

Ikväll ska jag m.fl gå på den där dansmaran :P haha, men gårdagen var faktiskt riktigt kul så vi tänkte att vi skulle gå igen och ikväll startar det 21.00 tror jag och håller på till ca 03.00, så we're going to dance all night long :) Igår var  allra första gången jag dansade Bugg, men jag tycker det gick rätt så bra, visst man trampade folk på fötterna hela tiden och slog in i varandra men hey, vad gör det!? :D hoppas det blir lika kul ikväll fast jag gruvar mig lite för att det typ bara kommer att vara gubbar och gummor där .. haha

På mig  har jag: mina svarta leggings, ett plommon-lila linne och en svart lite lagomt stor t-shirt som funkar lika bra som en liten klänning. Skor vet jag inte riktigt vad jag ska ta. man vill ju ha några som sitter kvar på fötterna när man snurrar..

Puss hej, och ha en trevlig helg allihopa !

 


hejhopp jag har varit på Dans

och så var jag hemma.
Idag fick vi ju öva dans på skolan , Bugg, fox nånting och vals :P haha. Och sen från kl 19.00 - 21.30 skulle vi vara på parken och dansa där alla nior  från alla skolor skulle vara. Lite pinsamt sådär från början men jag dansade fan mycket, hehe. Jag dansade med Elin första gången för då var man alldeles för blyg för att våga fråga någon annan :P sedan öste det bara på! Buggen var absolut roligaste, men lite yr blev man när man dansade med Boa för han snurrade på han men han var duktig! Sedan var det någon tjej i högklackat som råkade kliva på min stackars lilla fot :\  det gjorde ooont. Sedan dansade vi Linedance typ och massa annat , men kul var det :) Matilda och Victor var med och tävlade och kom med i dom 10 sista! tummen upp för dom :D  Det blev iallfall mycket mycket roligare än vad jag hade förväntat mig.

På mig hade jag svarta leggings, vit t-shirt klänning, svart kofta ( inte medans jag dansade ) Mina leopard mönstrade ballerina skor och min röda kuvert väska. Själv så har jag väldigt nära till parken så jag gick, tyvärr så regnade det, så påvägen hem blev mina fötter alldeles dyngsura eftersom nu när det börjar bli höst är det ju mörkt så det var många vattenpölar som inte syntes i mörkret som jag råkade kliva i :\ haha.. men det är sånt man får ta ;)

Nu ska jag ta och gå lägga mig, det är ju trots allt vanlig skoldag imorgon. Puss hej.

Hejhopp, höstkläder är finfint


69955-6369955-61

Ja, jag kan ju säga att snart kommer dom där två plaggen ligga i min garderob ( som jag borde rensa ) Jeans köpte jag mest för att jag vill ha fler stuprör plus att dom var så himla billiga, bara 198 kr!!! :D
Skinnjackan längtar jag efter mest! tycker den är så fin.
I våras var jag också väldigt sugen på en skinnjacka  men jag avstod då men sen märkte jag att det var en himla massa folk som hade köpt en och då kände jag att jag skulle köpt en men den här är mycket snyggare än den jag såg då! :)

I nya VR som jag fick igår, yeey, där hade dom många sidor med bilder gällande höstens alla trender. Själv tyckte jag nr 1 "rökridå" var superfint, kommer klä mig mycket i GRÅTT i höst! :) sedan tycker jag det rutiga som kommer nu är rätt sött men inte på mig.. den maskulina trenden passar mig inte heller så bra, tycker personligen att den trenden är snyggast på långa smala tjejer och jag är väl motsatsen :P Kort och kurvig. nr 8 OVERSIZE! hela sommaren har jag älskat den stilen och den fortsätter i höst, älskar dom där stora längre kofterna så att man bara kan ha ett par leggings eller ett par grovare strumpbyxor under nu när det blir kyligare uter. I ♥ OVERSIZE! :)

Puss och ha en bra dag! :)

heeeeeey

hejhopp.

jag har råkat ut för en förbaskad förkyldning :(
jag blir alldels täppt i näsan på kvällen ( som jag inte förstår, vrf blir jag inte det på dagen med liksom? )
Jag låter som en tjock klumpig valross!! :(  Och hela helgen har det regnat här så jag var gott som dyblöt är jag kom hem så jag har bytt om till myspys kläder, och allt är i rosa ;D haha. Rosa duntofflor, rosa pyjamas byxor, rosa tjocktröja. yup allt går i rosa.. OJ. jag slängde nyss en blick mot klockan och såg att den snart är kvart i nio! att tiden går så snabbt ibland. Nä nu måste jag ringa Paulina sen ska jag ju duscha också, fast det kanske jag gör imorgon bitti innan skolan istället. jo det får nog bli så för nu ska jag gå ner och ta en kopp kaffe kopp :) Har slut på mitt daim cappuccino :( så det får bli vanligt.. Jaja, Jag får uppdatera om något roligare imorgon eller något ;) Puss hej

en tidig fredag morgon

hejhopp.
kl är nu 07.27.. och jag är färdig. i vanliga fall brukar jag yra runt nu och inte riktigt veta vad jag ska ha på mig etc.
Men idag steg jag upp kvart i sju bara för att jag skulle ha lite  mer tid på mig. Vi ska ju fota oss för skolkatalogen idag.. Visst är det kul när man ska bli fotograferad men jag hatar det ändå, jag blir jämt så ful och onöjd. Jaja. Igår var jag och mamsen och Jennifer på stan, jag skulle ju shoppa massor tänkte jag, men vilken chock jag fick när jag stod vid bankautomaten! jag hade gått runt och trott att jag hade 900kr kvar men nä jag hade bara 600, och då undrad jag vadfan jag har gjort med dom 300 kr. men sen kom jag på att jag köpte dom, den och det.. Men det ska ju komma mer på kontot snart. Min lön liksom, eller vad man ska kallar det ?.. jo juste, igår ja. Jag köpte iallafall lite grejor som t.ex en Triple five soul kofta, det var halva priset så jag fick den för 400kr. Sen köpte jag en mörkgrå t-shirt på lindex actually + trosor "köp 3 betala för 2" :D Jag fick 25 % på t-shirten också bara för att det vara den där "tjejkvällen" :) Jag är nöjd iaf. Nu ska jag snart till skolan.. Och ikväll blir det Barnens Dag! Puss hej