lång och slitsam dag

det började med att jag blev väckt 06.30 av mamma för att vi skulle sjunga för Jennifer ( lillasyster som fyller 4 år idag ) min frukost bestod utav en bit tårta och ett glas saft. sedan vid 08.00 tiden blev jag upphämtad av Paulina. 08.30 gick bussen från skolan mot ja, långt ifran stan iaf. när vi kom fram var det bara att börja gå. vi hade gått ca 4 km innan vi kom fram till stället vi skulle äta lunch på. väl där när man satt sig och börjat packa upp sin matsäck börjar det såklart att spöregna. på med regnjackan illakvickt. sedan när vi skulle börja gå igen var det bara  lite drygt 6 km kvar. sedan när vi väl kom fram till platsen vi skulle bli hämtade på hade vi gått 1 mil. några sa att det var några extra km men sprille roll.

när vi hade hoppat av vid skolan var det bara att gå raka vägen hem, in i duschen och fräsha till sig. för snart skulle det komma gäster. jag tror första gästen kom  runt 16.00 och sista for nu 20.21..
Nu ska jag belöna mig själv med en kopp varm daim cappuccino, nya veckorevyn och homestyling :)
det förtjänar jag banne mig!

Puss hej. ♥


player

Idag har jag spelat beach volleyboll hela dagen :) kul vare' men om man ska kunna vara smidig och typ slänga sig måste man ju mjukisbyxor. känner mig inte så het i sånna. jag tycker det ser sådär sportigt ut. och jag är definitivt inte den sportiga typen. hade hellre viljat ha något liknade som Rachel Bilson har på bilden nedan ↓ fast vanliga mjukisbyxor är väldigt sköna :) och jag får ju inte glömma! när vi spelade volleyboll så höll v.a på lattja litte med bollen och råkade skjuta den rakt i panna på mig så jag ramla baklänges, det var ju guld. synd för er att ni inte var där ;)



Har även hunnit varit på stan. fast på vägen hem regnade det, snacka om otur. för när jag gick till stan var det sol och jag hade bara kofta. iallafall så är Paulina back home :) Yeey. jaja my feets are killing me av allt promenerande på gallerian :b och då kan man ju undra hur det ska gå imorgon när vi i klassen måste gå 1 MIL ?!??!! japp, plus den där matsäcken bak på ryggen. ibland förstår jag inte hur lärarna tänker.
fast jag kan ju bara strunta i att komma, men jag är inte det där skolkiga typen, jag är en fegis :)
nu ska jag gå och hänga upp tvätt, Puss hej

Bebisar

Japp, nu ska visst Zlatan bli pappa i september, och Brad pitt och Angelina Jolie har fått sig en dotter nu, vid namnet Shiloh Nouvel . Men varför ge barnen så konstiga namn ?! hm.. jaja.
ciao ;)


Tjabba

Amerie - touch älskar låten.

ialla fall så har jag vart på stan idag. la undan ett par skor till skolavslutningen på wedins. jag och mamma ska ner på stan imorgon så då köper jag dom.  :) jag hittade en snygg triple five soul t-shirt på wikkid också. 

jag skaknar Paulina så in i heeeeeelvete!!!  ♥

nu ska jag gå fixa ordning mig, ses ...



Music

Oväntad bra låt av Nelly Furtado - maneater
Alltid en favorit, Enrique Iglesias - Hero ( han är så het också ) ;)
Och Pussycat dolls nya låt Buttons är bra, jag gillar videon :)

klännigar <3

om jag skulle varit lite äldre, så skulle jag viljat ha någon av dom här klänningarna på balen:



och till vardags så skulle jag vilja ha dom här söta klännigarna:


en bra start

det är torsdag, jag är ledig och har väldigt väldigt tråkigt.Har nyss duschat och har nästan peelat sönder mig själv för att få bort den här tragiskt fläckiga bruna färg jag har fått. jag ska aldrig mer använda brun utan sol! fast det där vet jag är en lögn. för jag kommer definitivt använda det fler gånger.. sedan har jag lovat mamma att jag skulle städa jennifers lek-stuga idag. jag vill inte! men jag måste. och min nytagna navel-piercing mår inte bra. det är alldels rött runt den övre "knoppen".. jaja..Puss hej.

dagens favorit låt:
Pink - who knew

my baby, snart, hoppas jag !

detta är min framtida  vespa!OH YES! nu hoppas jag verkligen att jag får det där sommarjobbet! så jag ska kunna ha råd med den här sötnosen :) jag vill ha den nu! det är så pissigt att fylla sent på året. om man ändå fyllde i mars/april lr nått, inte oktober.åh vad fin den är ♥ 69955-33



sista

hey guys,
ja nu har jag suttit och checkat in massor med eu moppar.
har hittat några jätte snygga peugeot vespor! vill ha, vill ha.
men doccccccck, så är jag född i oktober, jävla skit. så alltså
måste jag vänta ett helt år.. men alltså dom är ju bra och ¨på
sommaren och sånt.. så. jaja.

nu kommer en massa ilsket prat om skolan som inte är
allt så för intressant för er :)


idag fick vi tillbaka massa bilder vi har gjort på bilden. jag
fick tillbaka två bilder som jag hade fått mvg på och en bild
som jag hade fått vg på. men jag är så jävla arg, irreterad,
och så mycket mer! jag fattar inte hur våran bild lärare betyg
sätter.. jag är nöjd med min betyg. men vissa får ju fan mvg
fast dom gjort en sån jävla ful bild. egentligen borde man ju
bli glad över andras skull, då dom får mvg. men jag kan inte
bli det, för det här är enda ämnet som jag känner att jag kan
få mvg som slutbetyg resten får jag högst vg på. men den här
läraren vi har nu betygsätter ju så jävla feeeeel. jag vill ha till-
baka våran riktiga bild lärare som är mamma ledig just nu.




om om en timme och 30 minuter börjar Oc, sista avsnittet. sorgligt.



vad ska jag ha för skor på sommar avslutningen då ?

Skepp o Hoj

Hallå där, ja nu var det ett tags sedan jag skrev.

dagarna rinner iväg och snart är det sommarlov!
hade ett matte prov idag, A delen. uuusch vad jag ogillar matte!
iallafall det här kapitlet. imorgon är det B delen, den svårare och jag
behöver få minst 4 poäng för att få Godkänt...
men jag fick MVG på en svenska grej vi fick tillbaka idag :D Mitt FÖRSTA MVG,
så snacka om att jag är glad ;)



nu har jag bakat chokladrutor. :) jag hoppas på att dom blir goda..

igår och idag

Och nu har jag piercat naveln! stolt? som fan :D haha. litte ont gjorde det men man glömmer smärtan ganska fort ;)

var på stan typ hela dagen igår, jag, linnéa och paulina skulle gå äta på någonstans, men paulinas konto dampade så hon fick inte ut några pengar. så det blev bara jag och linnéa. fast vi visste inte vart vi skulle gå, men det fick bli varsin pizza på kebab house :) där vi också hittade en riktigt gorgeous blatte ;D vi var på kebab house 3 gånger 1 dag! Jo så snygg var han. sedan hade vi inget att göra så vi gick till kebab house again. sen for vi på hip hop jam.. men vi lämnade sliperiet vid 23.00 snåret eller något och återvända till vårat älskade kebab house! väl där beställde vi pommesfrites, blev ruggigt mätt. hade något otroligt ont i magen, både av piercingen och för att jag var för mätt. iaf när vi var på väg att gå så räkade jag tappa en flaska. Krascch sa det. och det var glas splitter överallt. Yes jag vet precis hur man ska få upp stämningen. men det var bara vi där. Snyggingen hade slutat, så det var Josef som fick sopa upp det jag ställt till med :b sen så drog jag och linnéa hemåt till my place, och tittade på strandvaskaren. dock så somnade linnéa efter en kvart. typ. så jag stängde av filmen och la mig och sov jag med.

imorgon. söndag. så ska linnéa, paulina och elin konfirmera sig. jag och matilda ska åka dit och titta :) efter det har jag blivit hembjuden till linnéa på fika ;) och det tackar man jue inte nej till ;) hehe.



Idag är jag inte på lika glatt humör, jag är lite less.
sedan så vet jag inte hur och när jag ska berätta för pappa att jag har piercat naveln..
men nu ska jag gå ner och gö' nått :)

puss hej.

I got the brain

nu äntligen har jag löst det eviga mysteriet om varför alla andra har fått gratis sms från halebop och inte jag! för det är så att alla  som laddar sitt kort med 300  kr får det. och där har vi det. jag brukar alltid bara ladda 100kr.. men ack så synd för mig. men nu vet ni det också. :)

Tonight must be a magic night cause it's Oc! hööhö ;)

I'm so fucking HAPPY

GISSA VAD JAG SKA GÖRA!!?! fredag ska jag pierca naveln! :D Yeeey! jag är så glad just nu! så fort jag tänker på det får jag ett glatt-nervöst fnitter ;b hiihi. men jag trodde faktiskt inte att jag skulle få, men tji på mig! :) Paulina & Linnéa ska följa med mig som stöd :) men Linnéa har ju varit med om det förut, eftersom hon redan har piercing!
och sedan idag var jag ju till frisören. det är en tjej som heter Johanna som ska fixa mitt hår till skolavlutningen. då ska hon locka mitt hår, lite kändis svall sådär sa hon :) sen skulle hon sminka mig med, och då skulle kah få ha lös ögonfransar :) jag tror det kommer att bli bra! :) men dock så har jag absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig :\ förra året skaffade jag min klädsel som jag hade på mig dagen innan och det vill jag inte göra om!

på fredag har vi ett stort No prov. huuu...

JAG SKA SKAFFA PIERCING JAG SKA SKAFFA PIERCING, JAG SKA SKAFFA PIERCING, WOOOOOOHO :D

I like Nicole Richie

`

men vem gör inte det ? ;) eller jo jag vet många, bara pga att hon är smal, för smal..
but i adore her. inte för att hon är smal. utan för att hon har en sån otrolig snygg stil. men egentligen vet jag inte riktigt om man ska säga att "jag gillar nicole för hennes snygga klädestil" för hon har ju sin stylist, Rachel Zoe. Man kanske skulle säga att man gillar hennes istället.?
fast nu gillar jag ju inte nicole enbart för hennes snygga kläder, utan jag tycker hon har sån skön humor också :D har ni sett simple life någon gång? jag har några avsnitt inspelade och dom är så jävligt roliga! jag garvar hela tiden. :)  men jag har några favorit bilder på henne som syns här nedan ↓
bild nummer fyra är min favorit :D she's so cute ♥





Titta vad jag upptäckte!!
vem är det som har den här otroligt söta Roberto Cavalli klänningen då? om inte Nicole Richie! :)



Poss på er, ni ska jag kila. Ciao ♥

want my crew?

usch vad dålig skoldag det var idag. en dålig hårdag kan förstöra mycket! fast hela dagen var ju inte tråkig enbart pga att jag hade en dålig hårdag..
efter skolan hämtade jag lillsyrran på dagis, det gick smidigt. och nu sitter jag här och nördar :)

imorgon har vi skoldagsverket. då ska jag kratta våran tomt. huush så jobbigt. men först ska jag städa kylskåpet och sedan ska jag ner på stan :) ska titta efter skolavslutnings kläder, och sen ska måste jag gå in på en frisörsalong. för mamma har beställt tid åt mig samma dag som skolavslutningen för håruppsättning och sminkning. det ska bli kul :) så då ska jag dit och så ska frisören typ titta på mitt hår..
sedan har jag tänkt att jag ska gå in på en sån där piercing studio med mamma, och typ fråga lite grejor.
men jag sa faktiskt till mamma igår att jag har tänkt att jag vill pierca naveln och hon ba; det är väl lite sent och tänka på det nu.. men hon har inte sagt nej så hoppet finns fortfarande kvar :D

nu har resten av min familj åkt för att se på någon barnföreställning. så nu är jag ensam hemma. :)
skööönt. i'll be right back ;)

Baby i'm home

är nu äntligen hemma! :) skoldagen har varit väldigt rolig tycker jag. det började med att jag och matilda skulle åka med hennes vespa till idrotten, och det gick ju sådär! :D haha, jag hade fetaste träningsväskan som vägde typ 30 ton! och den tog väldigt stor plats!

senare har det bara varit allmänt skoj med linnéa och elin, dock var inte paulina i skolan idag. lite tråkigt det. övrigt i skolan har vi jävligt mycket grejor, prov och sånt som ska göras nu innan det blir sommarlov!

idag har jag blivit väldigt negativ till mitt utseende. jag har så kort hår nu, jag funderar på att göra hårförlängning.. :) snart så snart blir jag hel igen, då har jag pengar i plånboken. :) vill väldigt väldigt pierca naveln :) jag ska nog få mammsen att gå med på det ;) men tyvärr pappsen så tänker jag inte bry mig om vad du tycker. punkt slut.

har ännu inte lessnat på cascadas låt :) den är såå bra :)

i want you in my life

det har regnat hela dagen nu och just nu kan jag se en regnbåge! läckert.
jag har gjort mina läxor nu. nästan allt iaf. sitter och lyssnar på cascadas låt everytime we touch, alltså jag typ spelar sönder den nu! men jag tycker den är så bra :)

pratade nyss med paulina, den tjejen är allt bra :) hon ska till umeå imorgon.
och imorgon, första timmen har vi idrott ( utomhus ) jag undrar vad vi kommer att få göra..
sist fick vi springa 2 km, jag förbättrade min tid med 2 minuter och 18 sekunder :)

snart är det sommarlov! 26 dagar kvar, 20 skoldagar.( om jag nu har räknat rätt )
och då hoppas jag att jag har ett sommarlov. så att jag har lite money så att jag kan köpa mig en laptop.  :)
sedan blire en tripp till pappsen i sthlm äre tänkt. men man vet ju aldrig.

jag vill väldigt gärna ha sol imorgon, och jag vill väldigt gärna pierca naveln nu, och jag vill väldigt gärna ha den där klänningen, och jag vill väldigt gärna ha tillbaka mitt långa hår! :'(   jag har en klipptid innan skolavslutningen, vette sjutsiken hur jag ska klippa mig, eftersom jag tycker inte att jag har så mkt hår att klippa nu..

uuush så sliten jag är just nu.. jag är osminkad, sitter i en tränings dress som inte är min ( jag idrottar inte.) jag har nagellack som är halvt borta, håret är skitigt och sitter uppsatt i en bulle. och jag är, oooja så sliten! men imorgon är en ny dag, och då ska jag banne mig inte se ut som jag gör nu! ;)


 om man ändå kunde få vara nicole richie för en dag :)

food baby

Middagen ikväll kommer att vara en tre rätters, woho ;) får se vad mamsen hittar på..
vädret idag har varit väldigt hit o dit, det har regnat, haglat, blåsigt och soligt :)

jag är så otroligt less, jag är hur uttråkad som helst! jag faktiskt längtar till skolan, bara för att man då har ngt att göra :b sjuuukt. :)

dagens favorit låt:
Cascada - everytime we touch :)

kom,

hej. mina läxor ligger fortfarande framme ogjorda. jag försökte men det går inte! det är både engelska och No. blää. jag ska göra färdigt dom snart...

jag gör framsteg! jag tackade nyss nej till en kanelbulle.

jag är inte på något bra humör idag, men jag vet inte riktigt varför. jag är bara less. det händer inget.

oh no!

Nu ska ni veta att nu har jag slut på mitt älskade daim cappuccino!


i like her voice

 vem skulle inte kunna sjunga? vissa påstår att alla kan sjunga, visst. men vissa låter ju bättre än andra. och jag är en av dom som låter mindre bra :\ så jag skippar i att sjunga själv utan lyssnar på andra dom kan sjunga bra istället. mariah carey är min favorit just nu, jag hittade en gammal skiva med henne, och den bruden kan sjunga! :)

pussis

yeeeees

nu har solen kikat fram. och jag har inte gjort mina läxor, jag orkar verkligen inte. fast det vore ju bra om jag gjorde dom. iaf så har mitt diadem gått av! så jag måste ner på stan och köpa ett nytt. fast det får bli till veckan. jag har nyss ätit middag, det var tacos. blev himlarns mätt.

tjao, kan inte förstå att det är lördag idag, känns som en söndag.

jag längtar så tills jag får barnbidraget. jag funderar på att pierca naveln, fast mina föräldrar vet bara inte om det än. men jag var väldigt inne på det där förut och då lät det som att jag skulle få, men sedan blev jag plötsligt för snål :b hehe. men men.

dagens favorit låt:
uniting nation - you and me

tjeeena

igår fyllde min morfar år. vi bjöds på tårta, fika glass och massa sånt slisk. men hur kan man säga nej? jag mådde så illa att jag ville spy. usch.
men på dagen var jag med linnéa och elin, linnéa gjorde ett tappert försök att göra elin blond. tyvärr blev det orange, sedan blev det gult, och sist så färgade dom det mellanbrunt med slingor. fast jag har inte sett resultatet än.

idag regnar det.. tråkigt. jag skulle gå ner till tvättstugan, och ute var det fullt med små sniglar som kröp omkring i det blöta. eeeeuw säger jag!  idag måste jag tyvärr göra bort lite läxor. men det känns inte så jobbigt egentligen, eftersom man gör ju hellre bort tråkiga läxor en dag då det regnar än en dag då solen skiner ute. :) 

just nu har jag brist på fantasi och har inget att skriva, but i'll be back ;) 


puss hej. ♥ 


LYCKA

;) nu är min familj hemma. och mamma hade med sig en påse från H&m! så nu äntligen har mina kläder kommit. det var nästan så att jag hade glömt vad jag hade skickat efter :b men ett par marinblåa shorts i linne var det ( jag fick inte så snyggt ass i dom, men aja ) :b sedan var det en långärmad marin vit randig tröja, en marinblå och vit t-shirt, massa strumpor och sånt :) den randiga tröjan är jag jätte nöjd med :) jag brukar ha storlek 36 men på den ahr jag 34 och den passar suveränt :D hehe..

ja, snart ska paulina komma och hämta mig, jag väntar..

sedan måste jag ringa och fråga om sommarjobbet igen, jag som var så taggad första gången! då var han inte hemma. men jag borde egentligen inte vara så nervös det är ju bara linneas pappa ;D haha, men iaf, det kan ju hända att jag inte får.. menmen jag ska ta och ringa nu igen. önska mig lycka till :)

pusshej

stooolt

yes, igår hade jag på mig mina leggings för första gången! till det hade jag ett svart/vitt randigt linne och en svart kofta över. idag därimot har det varit mkt kallare.

just nu sitter jag och lyssnar på musik, jag är så duktigt! jag har kopplat min mp3 till högtalarna vid datorn :) yeey!

huuh, om ca 45 minuter ska jag ringa och fråga om sommarjobb på salteriet.. jag kan erkänna att jag är litte nervös :b

men men, hmm.. jag undrar vart min familj är ? jag är ensam hemma, fast det tycker jag bara är skönt. men dom borde vara hemma nu, så jag vet inte vart dom är. men men som sagt..


sånt som e typ gött

ja, nu hade jag tänkt att jag skulle lista upp det 5 grejer jag helst dricker.

• Gevalias cappuccino med daim i. hur gott som helst!
• Vatten, nyttigt o gott.
• Active nouveau med persika/passionsfrukt.
• fruit tea med mkt socker.
• och sist men inte minst, coca cola light.

mm :) nej men, cappuccinon med daim i är hur gott som helst tycker jag, för vanlig cappuccino tycker jag smakar för mycket "kaffe" :D haha, jag måste ha jätte mkt socker för att jag ska kunna dricka det, så då passar cappuccinon med daim i mig jätte bra :)

uy, vad jag kommer att måsta plugga mkt den här veckan. idag har jag pluggat spanska till spanska provet imorgon. och imorgon kommer jag att måsta plugga so till so provet på onsdag, och på onsdag måste jag plugga inför engelskan till torsdagen, och på fredag är vi lediga pga planeringsdag - lycka.
men nästa vecka blir det inte bättre, då har vi No prov och massa andra jobbiga grejor. uuh e less på skolan. en en dag har det varit awesome väder, man har lust att sätta på sig bikinin och fara och bada. sedan har jag fått smujjis låt let yourself go på skallen. men den e jävligt bra, tycker jag :)

"feel like dancing now, like romancing now, feel like getting down ( way-o-way-o )
i've been watching you from across the room, and i'm so into you. Girl I, girl i need to hold you, And I, Girl i need to touch and kiss you ( baby i would do me all night )


Just let yourself go Baby let me do you some more, let me work your body down low, let me do it 'til you like ( wayowayo ) You know I'd love to take you down low, let me see you work it some more And jumpin' like wayowayo "

jag pratade nyss med min fader, vi sa inte så mycket. han var på väg hem, han kom hem och vi sa hejdå.

idag på idrotten spelade vi brännboll, jag tog två lyror! haha helt ointressant för er men jag e ju för fan stolt! :D tyvärr vann inte mitt lag..

ute är det så nice nu, grönt gräs torr asfalt och blommor i rabatten. it is  summer now, and i like it.
haha linnéa, jag kan inte sluta tänka på " focus on this.. bla bla  ...I said your name " haha :D
 nu ska jag ta och kila iväg, Ciao, vi synes.

i'm back

hallå. kom nyss ut från duschen.
såg första programmet av
emmas värld, bingo rimér var med.programmet var ganska bra fast jag tycker dolce vita var bättre. men jag gillar emmas dialekt ;) iallafall så ska väl jag börja dra mig till sängs snart, fast så tänker jag jätte ofta, att jag typ ska gå lägga mig vid tio så att jag orkar stiga upp imorgon bitti men det slutar jämt med att jag somnar runt halv tolv halv ett. kass jag ee..

naej men dou, jag som trodde jag hade blivit förkyld hade i själva verket fått min pollenallergi. så jag fick gå ner på stan och köpa tabletter o nässprej. jau ni men den har inte satt igång riktigt än. jaja schiit samma. :)
jo! jag måste köpa ett par till leggings för dom jag köpte förut fom är alldeles för tunna! så dom kan jag typ ha under någon klänning eller nått, men jag ska köpa ett par hel täckande tights nu till veckan. föresten så har jag köpt ett nytt linne, inte så märkvärdigt. det var vitt med svarta tunna ränder och lite små långt från H&m. but i like it. nae no ska jag gå, puss hej. :)

naken

det skulle varit en passande klädsel. hela helgen har det varit hur varmt som helst! gick på stan i lördags med paulina, jag höll på dö av värmen! köpte då en mjukglass med tuttifrutti strössel :) det var mumma det. sov hos linnéa tills idag, det var kul :) vi låg på bryggan typ hela morgonen i shorts och bh och solade, nej men linnéa she's my schlyyna ;) i  love her. idag har jag bara korta shorts och ett randigt linne på mig, det är så skönt med sommar ;) haha, sommar i maj. det ni. ska ut på balkongen och sola snart :)

jag blir  lycklig  av  värmen :D 



var jag självisk nu?

hejsan. hm,
jag tror min mormor blev lite små sur/besviken på mig nu. vi hade pratat i telefon och då frågade hon om jag ville komma över och sova där men då sa jag att jag inte kunde, och sedan började hon prata om att fara upp på sjukhuset ( min morfor fick en hjärtinfark för någon dag sedan så han ligger där. ) så jag trodde att vi skulle fara och hälsa på honom. sedan nu kom hon hem hit till oss och skulle hämta mig, och så sa jag något och hon ba, men jag har redan varit där. du sa ju att du skulle sova över hela helgen ( ? ) njaa inte riktigt va. så då sa jag att jag hade bestämt med några kompisar o så. men att jag kunde ju komma och vara där ikväll men att mamma skulle hämta mig  senare. men hon tyckte att klockan redan var så mycket så vi sket i det. men alltså hon vill ju inte vara ensam hemma nu när morfar är på sjukhuset, men jag vill inte tillbringa en hel helg ensam med mormor. fast hon är jätte snäll :) men det är ju inte så kul, ganska långtråkigt.. 

men imorgon blire iallafall stan med Paulina.

ja, jag har ju varit barnvakt. hur det gick? jadu, det började bra. jennifer satt vid tvn och jag började göra snabb pizzorna. jag vet inte hur lång tid det tog men det kan inte ha varit så länge. när pizzorna var färdiga och kom in till tv rummet och skulle servera hade hon somnat! jaha, hon fick sova en liten stun. ( det var Oc, så då kunde jag se färdigt på hela avsnitten ) :) annars om hon hade varit vaken hade det blivit Disneychannel, fast jag har absolut inget emot den kanal, tycker faktiskt den är riktigt bra :D hehe. iaf när hon hade vaknat börja hon grina som en stucken gris för att jag sa att hon var tvungen att ha tvål när hon skulle tvätta händerna. jaa men sedan efter en halv timme typ blev hon på bra humör. fast hon inget mycket av min pizza som jag gjorde..

jag har blivit jätte förkyld! hela min näsa är täppt och jag snorar och det är jätte svårt att andas. jag låter som en valross. huuuh.

nejmen jag tror jag har gjort mitt ikväll. nu ska jag bara ta det lugnt, dricka massor med te ( jag gör godast te ;) ) och vatten och aloe vera juice. jag ska då inte bli sjuk igen!


Puss och Kram

i live for this shit

åh jag älskar solen, sommarn är inte långt borta nu ;) idag har jag varit ute varje rast och så fick vi sitta ute och jobba på spanska lektionen, hur skönt som helst. jag har sett folk gå i shorts flipflops/sommarskor, linnen och t-shirts. plus att jag har sett en humla/bi! det ni.

annars denna ljuvliga "sommar"dag ska jag vara barnvakt, oh yes. ska baka snabb pizza till mig och lillen. haha, igår skrev jag ett inlägg om att jag ville gå ner i vikt och att jag skulle sluta äta sötsaker och sånt men pizza är ju så himla mycket nyttigare ;D haha.

våran soffa har inte kommit än, tragiskt.
jag kan säga så här att jag har på mig en kjol och det är även det hur skönt som helst! fast jag har inte haftden hela dagen! utan då jag var i skolan hade jag jeans. vill ha fler stuprör, fler tights/leggings, fler sånna där långa pösiga linnen, fler söta små koftor, fler skor, fler väskor ( kan aldrig få nog av det ) tjao, det är den 5 maj nu det är ju bara 16 dagar kvar innan jag får påfyllning. fast jag har ju 200kr kvar, sedan har jag ju dom som är skyldiga mig pengar ;) sedär.

jag ska gå ta ett kallt svalkande glas vatten.  ciao ♥

Veckans Hunkar ;)

alltså hur het är inte "Sawyer" i Lost då? och hur sötsnygg är inte "Seth Cohen" i Oc, och hur snygg är inte "Nathan" i one tree hill? och sen ska vi ju inte glömma Enrique Iglesias som både ser och sjunger snyggt! :) oooh det finns många hetingar där ute! men de är dom här fyra som är mina favoriter just nu ;)
Josh Holloway, Adam Brody, James Lafferty och Enrique Iglesias

   


Kilon

69955-37 kolla in mannen, han väger 550 kg! alltså jag kan inte fatta att man kan bli så tjock. det är ju synd om honom, och han är liksom bara 40 år! huvva ligen.

jag som har känt mig så onyttig idag och som känner att jag vill gå ner några kilo och ta bort fettet här och där typ varje dag, känner mig faktiskt väldigt smal när jag gemför mig med honom. fast alltså så stor som han är, är ju inte normalt! så man kan ju inte direkt gemföra sig så.. men nu har jag liksom fått ännu mer motivation till att skärpa till mig och sluta med skåpätande och de där små söta sakerna och allt det där onyttiga och onödiga. jajamensan, jag ska verkligen skärpa till mig! plus så vill jag gå ner tre kilo  till beachen 06 så att jag väger 50 jämnt. :)


jag är rena rama hälsokällan

Världens bästa torsdag! superbra väder!
fick skjuts av paulina idag på hennes moppe, både till skolan och till idrotten :)
iallafall, är det typ sommar ute nu ;) har inte kollat hur varmt det är men fint är det. då jag kom hem blev jag så himla sugen på glass med orkade inte gå ner på stan o köpa mjukglass, men tro det eller ej så hade vi vaniljglass hemma :D så jag gjorde min egna lilla sommarglass, med choklassås och BoBs hallonsylt :) mumma! :D men till det dricker jag en Loka, så då känner jag mig lite nyttigare :) fast egentligen föredrar jag vichy nouveau eller helst av allt active nouveau med smaken persika/passionsfrukt! den är god!

idag var min första dag i skolan på hela veckan. har med mig massor med grejor att jobba med. jag fattar inte hur man kan komma efter så mycket, jag var ju bara sjuk två dar..

jaja, nu har jag skaffat vip på pa så nu ska jag gå leka med det, ciao ♥

Klockan är 22.47

och nu är jag äntligen klar med min rapport. kass men duglig ( förhoppningsvis ) så nu har jag vääldigt ont i ryggen för jag har typ suttit här och hållt på med den där förbaskade rapporten i över tre timmar. och nu är jag hungrig och trött. så jag ska gå ta lite kvälls fika sedan blir det raka vägen till sängen!

Sov sött.

Holy crap motherfucker!

shit, jag ligger risigt till.
nej men eller jo. den där svenska rapporten som jag har babblat om hela förmiddagen är fortfarande inte färdig. nej som jag sa; det var svårare än jag trodde! men  iaf så hade jag skrivet helt kapitel när en jävla ruta om en förbjuden åtgärd blabla raderade allt. så jag har fått suttit och skrivit om allt. ( för jag hade ju såklart inte sparat det ) iaf så är första kapitlet färdigt, fast jag har typ storlek 16 på texten :b men alltså det såg så litet ut, och jag det finns verkligen inte mycket fakta om den där författaren ( det är det rapporten handlar om, en författare. ) och sedan nu pratade jag nyss med Linnéa som säger att man måste redovisa den här skiten imorgon MUNTLIGT! alltså måste jag kunna den här skiten utantill och prata i minst 2 minuter, och för att få betyg som VG och MVG måste jag typ ha bilder att visa och massa annat crap. Jisses vad jag är stressad ska ni veta. jag kan ju säga så här, det blir inget Lost för min del ikväll.
Imorgon blire första gången på pauos moppe, vi ska jobba flex imorgon bitti så det blir upp med tuppen, eller vad det är man säger ? skönt att man slipper gå iallafall :)

men nu måste jag fortsätte med mitt jätteroliga svenska arbete.

back to school

åh! jag har pratat med Linnéa i telefon nu, jag vill tillbaka till skolan nu, jag saknar döj linnea ;)
imorgon bline' andra bullar :D nej men imorgon ska jag till skolan.


jag är inte klar med den där svenska rapporten än, det var svårare än jag trodde..



69955-38
 ← gammal bild ( typ från 2004 ) but i love ya girl ;)


hej

vad jag blir irreterad på mig när jag gör så många slarvfel.
nej men nu ska jag ner och fixa mackor till jennifer. :) i'm a slave...

KISS AND GOODBYE

Hello biatch

hejsan, idag är min andra dag hemma. har bara legat uppe i min säng och tittat på massa filmer. jag har inte äns hört att någon varit hemma, för när jag kom ner var det någon som hade tagit in posten och där bland all reklam o skit låg min VR :D jag prenumerar på den fast jag tror det här var sista nummret. hm.. jaja, iaf så satte jag mig här vid datorn för jag måste göra färdigt en svenska rapport som jag inte äns har börjat på och den skulle varit inlämnad igår. but i and up here.

jag längtar så mycket efter sommaren, det är helt sjuukt. jag typ tjatar om det hela tiden :D haha.fast jag tror också att en av anledningarna till att jag längtar till bättre och varmare väder är för att jag har köpt massa kläder som jag inte har änvändt än och dom passar bättre till sommaren. jag har liksom mina short som jag köpte och dom där randiga tröjorna ( jag diggar sailor modet myycket just nu, det ser så fräscht ut tycker jag ). jag kan liksom se det framför mig, en solig sommar dag vid hamnen :) haha och sen mina leggings som jag typ haft i två veckor nu utan att använt dom bara ligger där i garderoben och väntar på att få användas! men typ nästa vecka hade jag tänkt att ha dom, om det inte är för kallt dåra..

usch, jag borde verkligen börja med den där rapporten..
jag skulle vilja fara på hultsfred festivalen..
jaaja, nej nu måste jag sätta igång med den där rapporten!

I'll be back



kändisar med stil

Rachel Bilson, jag gillar hennes stil väldigt mycket just nu. jag har alltid  gillat Nicole Richie. då hon var "större" och var med i simple life då tyckte jag om henne för att hon var så rolig ( men sedan så blev hon smal, ( för smal tycker dom flesta ) men jag tycker ändå hon är snygg och passar i det. men Nicole Richie har väldigt snygga kläder och snygg stil! fast det tycker jag även Mischa Barton har, kan det bero på att Nicole och Mischa har samma stylist ? kanske.  men Ashley Olsen tycker jag också har snygg stil, Lindsay Lohan också. men nu på senare tid tycker jag Rachel Bilson har riktigt snygg stil, håller ni inte med ?






i am so sick.. huhu

hej. ja var ska jag börja..
valborg blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men kvällen blev okej ändå. och jag måste bara säga att Becca din hund är ju så sööt :) dagen där på blev det isgala, kalla sitt platser. efter den när jag kom hem spydde jag, därför har jag varit hemma från skolan idag. känner mig väldigt sliten. :\

åh dessutom är jag väldigt besviken på en del personer!

 ← den där bilden på Brittany murphy gör mig iallafall glad :D