Stressigt!!!!

ÅH FAN! yoghurt är verkligen inte min grej.. höhö. nej men jag tycker inte om det, åt det idag till frukost bara för att jag inte orkade fixa någonting annat och se nu, nu har jag ont i magen. Jag klippte mig igårockså, var små nöjd då. Fick mycket volym. Iallafall köpte jag hårfärg och skulle bleka mitt hår ljusare, frågade i kassan så hon hjälpte mig. Nu ska jag färga det mörkt igen för det här ser förjävligt ut! uuh. Sen var det ju tänk fiesta ikväll på plattan, men huh!? då var det plötsligt för 90 er uppåt, men jag och mina kompisar är fast besluten om att gå iallafall. För vi vet folk som har  ringt och då sa dom att det var för 91 också. Men nu är vi på jakt efter biljetter !! Erik skulle försöka få tag på 3 st. Jag hoppas det finns kvar, om vi har lite tur. det är ju trots allt ikväll! jag vill inte ha hemmakväll.. det har jag allt för ofta. hah. Och den där jvla snön, fortsätter att komma. jag hatar det. Jaja, nu ska jag gå sminka mig och sen skas det ner på stan och köpa hårfärg. Ciao :)

Shopping

Hejhopp. här kommer bilder på det jag köpte igår och idag.
Vi börjar med skorna :)

 Dessa skönheter köpte jag idag för endast 399 kr!
 Det kallar jag fynd när skorna nääästan ser ut som
 ett par Louboutin. Klacken är inte överdrivet hög så
 dom går jätte bra att gå i. Men jag har fortfarande
 inte hittat ett par ankelboots. ack.



Igår köpte jag en klänning och en kofta från H&M, dock är koftan i storlek 42 (har egentligen 36) men jag tänkte Oversize, och det blev det! Koftan är längre än klänninge. höhö. Sedan blev det massa underkläder men ett par trosor ligger redan i tvätten och just nu har jag på mig en Bh och tillhörande trosa som jag köpte igår, jaja. här är en del:

  

p.s jag ber om ursäkt för jättedålig kvalité på bilderna,
min kamera är inte den bästa..

Shopping

Hejhopp. Igår var jag på stan och var inställd på storshopping. men njae så fel det blev. En vinter jacka och ett par ankelboots stod högst på min lista men inte blev det något av det. Istället ska jag snart ner på stan igen och köpa ett par klackskor jag hittade igår för bara 399kr! dom är i lack och med träsula, alltså ett par louboutin look-a-likes typ! Sedan blev det en massa massa underkläder! När jag väl har pengar att shoppa för hittar jag ingenting men när min plånbok är rätt så tom hittar jag hur mycket som helst! Iallafall blev det ändå en svart klänning från H&m med lite puffärm och krage 198kr och en grå ylle kofta från H&m 298kr. Koftan fanns bara kvar i en storlek.. 42.. men jag som gillar oversize tänkte att det blir perfekt. höh.. Koftan var längre än klänningen, så koftan är numera en klänning! :D haha. så det kan gå. ( jag prövade inte kläderna innan jag köpte dom )
Jag ska lägga upp bilder på allt sen när jag kommer hem igen. Ciao.

Halloween maskerad

Hejhopp. Nu har jag  äntligen gjort färdigt mina läxor eller iallafall så gott som.
Snart är det Halloween så jag blev på ett sånt maskerad humör och hittade dessa dräkter.
1a bilden var väl den "läskigaste" kostymen. 5e bilden är typ en blandnig av häxa och ballerina. Och sedan har vi massa rosa flick/slampiga saker.. haha.
     
    
Om jag skulle ha någon av dessa dräkter skulle jag välja antingen bild nr 7 "katt" dräkten eller bild nr 8 den franska hushållerskan. Sedan gillar jag Bunny dräkten också fast det skulle vara mycket snyggare med utsläppt hår till. "gangsta" bruden gillar jag också, haha. Bild nr 4 skulle jag också vilja vara någon gång. kul och klä sig lite gammalmodigt sådär.
Vilken skulle du välja?

litet

69955-190Lindsay Lohan söt som vanligt.
Idag hinner jag faktiskt inte blogga
om så mycket, har massor med
läxor som väntar som jag måste ta
itu med.  Imorgon blir det shopping
iallafall, kanske lägger upp några
bilder då på mina köp :)

Nicole Richie wannabe Paris Hilton :P

69955-189Nej! Nicole gör en Paris..
Nicole flashar även hon sina undies fast dock inte lika mycket. vilket var positivt. Man ser även att Nicole matchar sina undies till sin klänning ( som jag, matchar alltid mina undies till resten av kläderna/skor/väska..)
Jag gillar iaf fortfarande Nicole Richie  riktigt skarpt.



Ikväll blir det Desperate Housewives hos Linnéa, vi skulle även ta lite nya kort för att miss Paulina har färgat håret och känner sig väl extra snygg ;D haha.
Puss på er.




Kate Moss GRAVID? + GIFTA SIG????

69955-188Kate Moss gravid + gifta sig med Pete!!?
Jo, det sägs så. Bilden här brevid är dom båda i en
butik och tittar på förlovningsringar. Och att Kate nu också skulle vara gravid? jaa.. Läs det här:

"Meanwhile, Pete's uncle Phil Michels has claimed the 32-year-old catwalk queen is pregnant with his nephew's baby.

He told Britain's Sunday Mirror newspaper: "I have spoken to Pete twice about the baby and he has confirmed that Kate is pregnant. They are both delighted and Pete sounded really excited. Pete told me they want a baby to cement their marriage."

jaa, vad tror ni? Om det nu är sant så har jag svårt för mig att se Pete Doherty som en bra pappa med tanke på alla hans knark skandaler..

För att läsa mer om detta:
Hollywoodrag. 


Carmen mörkhårig

69955-187Och nu även Carmen Electra!
Ja, Cameron Diaz färgade nyss håret mörkt och nu har även Carmen Electra gjort det. Själv tycker jag hon var mycket mycket snyggare i sitt
"ljusbruna" hår. Jag tycker det var lite synd att hon färgade det, för det var så himla mycket finare innan.



























snyggast är..

69955-185
Lindsay Lohan och Paris Hilton,
HETA SOM FÅ !
haha. jajamen. Denna bild hittade jag på CelebWorld. Paris ser ut att ha fått i sig lite för mycket och Lindsay ser ut som att hon känner sig lite extra sexig.
rolig bild tycker jag :D

























I förra inlägget var det några stycken som undrade vart jag bodde egentligen eftersom det hade börjat snöa här
(snön har nu smält bort vilket jag är otroligt nöjd över.) Jag bor i Örnsköldsvik som ja, det ligger i Norrland. Mellan Härnösand och Umeå typ. Örnsköldsvik förkortar vi till Ö-vik. Och Ö-vik är ju såkallade Foppaland. Det är här Hockeylaget Modo härstammar och Hockey proffset Peter Forsberg kommer ifrån.
så då vet ni det. :) ha det bra.

Lila är snyggt.

Lila en av de snyggaste färgerna i höst? jajamen.

Både Katie Holmes och Lindsay Lohan kör med

tröjor i snygg lila färg. Jag gillar Lindsays outfit där.

själv så har jag inte skaffat mig så mycket lila klädes-

plagg men jag har faktiskt en bolero som har ungefär

exakt samma lila färg som deras tröjor. men ifall jag

kommer att använda den i höst eller ej är inte så säkert..



FY FAN säger jag bara! inatt började det och det har fortsatt hela dagen idag. JAG HATAR DET! sakta men säkert igår kväll började det falla små lätta snöflingor ner på marken och imorse när jag vaknade var det vitt över allt. ( inget tjockt lager men det döljde vägen/gräset m.m ) Sedan medans det var skoltid såg man ut genom fönstret och det snöade fortfarande. Änn så länge hade jag inte lidit så mycket av det men på vägen hem dååå, Snön hade förvandlats till slask. äckligt blött slask. Mina skor började genast suga åt sig så mycket vatten som möjligt så att mina fötter blev genomblöta. För genomblöta det blev dom! mina strumpor som var ljusgrå melerade såg sen ut att vara svarta när jag kom hem och mina fötter var grovt nedkylda. Jag säger då det, Snön är förjävlig och jag hatar den. Vill bara att den ska smälta bort på en gång. Det enda som kan rädda mig genom sveriges kalla vinter är att jag hittar ett par perfekta ankelboots som jag ska kunna ha i vinter + en vinterjacka tack.

Mischa Barton

Dessa bilder var därmot riktigt höst-fina tycker jag! dom senaste bilderna jag har sett på henne har varit lite av en besvikelse men dom här var riktigt fina. Men jag måste då säga att skorna på bild nr 3 inte var något i min smak :b haha. Nej , dom gillade jag inte! Men i övrigt var alla de tre bilderna  gorgeous on Mischa.

Cameron Diaz

69955-179Cameron Diaz har gått och färgat håret mörkt. Jag kände först inte igen henne, är så van vid att hon har ljust hår . Men frågan är vad passar hon bäst i? Själv tycker jag det blonda.Vad tycker ni?
























marinblått = sailorfashion?

69955-177den här bilden är tagen från Stockholm streetstyle.
Jag var bara tvungen att lägga in den för jag tycker den här outfiten var otroligt snygg, eller otroligt var väl att ta i men snygg var den!  Och den får ett Stort plus för dom söta bollarna på halsduken! Själv har jag varit lite tveksam till att använde marinblått i höst för jag känner att det tillhör den marina looken som var i sommras.. iallafall så tycker jag att den här outfiten med marinblå klänning var jättefint och den ger inga vibbar från sailormodet (vilket är bra) Sötsnygg höst outfit liksom.













Nicole Richie

69955-176Jaa, vad tycker vi om
fröken Nicole Richies brills?
haha, själv tycker jag väl att  hon har haft snyggare men
jag vet inte dom här kanske var  lite coola ändå? ;P
vad tycker ni?














IMORGON MY LADIES

Imorgon fyller jag år! hela 15 år. och om tre månader fyller paulina & matilda 16..  jaja, men det finns ju några fördelar med att fylla sent på året också fast just nu kommer jag inte på en enda menmen. Imorgon då gäller det, kommer jag  att få den där laptopen? Sen på kvällen är det parken också, party party! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag längtar mest till, min födelsedag eller parken? haha. 

iiiiih, nu är det bara ca 4 tim o 30 min kvar tills jag fyller år :)

jessica simpson

 Jessica Simpson! haha,
 jaa vad ska man säga?
 sötis..




nejmen hej.

Hejhopp. Idag har jag känt mig som värsta "delivery guy". På praoen fick jag gå några ärenden annars var dagen ganska lugn. Sedan fick jag möta oskar på gallerian och sen träffade jag paulina. efter det var det vidare ner till hemköp för att köpa jäst till mamsen. Äta, kratta (cpcpcppcpcp!!!!) springa till matilda för att lämna ett linne jag lånat av henne, vidare till Linnea för att också lämna kläder m.m sen till matilda för att lämna en sak som linnea lånat av henne och nu är jag hemma. Det är väldigt mörkt ute nu också..

Sienna Miller

 Sienna Miller i långt hår igen!
 tycker hon är snyggare i långt hår
 ( fast inte just på den bilden.. )
 men jag har en förkärlek till långt hår.
 jag tycker Sienna var snyggast

 innan hon  klippte sig kort från första

 början. :)


Mischa Barton

Vart har den alltid snygga
och fräscha Mischa Barton tagit vägen?
Se tidigare inlägg också Mischa Barton..


stylish

Hejhopp. I det här inlägget kommer ni att få se alla mina favorit outfits som är indelade i kateogorier. Dom flesta bilderna är tagna från Sthlm Streetstyle och några från Facehunter. Titta och njut, kommentera gärna om vilka era favoriter är  ;)

snygg i svart: Själv tycker jag svart är grymt snyggt! Det är elegant och stilrent.  tycker det är hur snyggt som helst om man har svart från topp till tå.

   

snygg i brunt: Brunt har varit min favorit färg länge och den fortsätter att vara det. På dessa bilder ser ni tre hur snygga outfits som helst med brun kofta/klänning/väska m.m Snyggt matchat till ett par svarta leggings. Min favorit är bilden i mitten, så sött med den mönstrade klänningen under!

    

snygg i grått: Grått har blivit en av mina "måste ha" i höst, jag är fortfarande på jakt efter en grå oversize kofta. Iallafall så ser ni ju hur snyggt grått är på dessa bilder. ( plus  Ebba-klänningen i mitten ) Jag gillar den sista bilden, tycker det var snyggt med vit skjorta under.

  

Lite streetigare stil: Förut klädde jag mig bara i street kläder! Då var det vita  sneakers som gällde ( älskar vita skor! ) några märkes jeans och någon märkes tjocktröja. Men på den här bilden tycker jag är en snygg mix av lite street och min nuvarande stil. Jag gillare' :)



Snygg i jeans: Även om jeans kan vara hur obekvämt som helst så är det himla snyggt. Stuprör är fortfarande favorit och jag tycker jeans är snyggast när dom är mörkblåa. ( något jag måste skaffa fler av ) Iallafall så var dessa två outfits riktigt snygga tycker jag. Fint med den rutiga halsduken också.

   

Snyggt med mönster: Super söta outfits allihopa tycker jag men jag gillar bild nr 1 och nr 3 mest. Det blev som så gulligt med blommönstret och det. Riktigt Fint och flickigt! :)

     

Kill outfits: Och nu när jag fortfarande är igång lägger jag in mina favoriter gällande Kill outfits! Här ser ni att jag gillar den gråa mixen mycket! ganska snarlika outfits men alla är otroligt snygga, stilfulla och förjävligt snygga! Bild nr 3: snyggt med sneakers till kavaj.. Min drömmkille vill jag ska klä sig efter dessa exemplar ;D

    

she's looking fab!

Min kompis Linnéa Hägglund tycker jag  ser förbannat underbart snygg ut
på dessa tre bilder ( till och med osminkad, bild nr 2!!! ) det ni.
YOU'RE  GORGEOUS AND I LOVE YOU! ♥

69955-145
69955-14769955-146

Tv

Hejhopp, blev utmanad av flisen att lista upp 4 av mina favorit serier. Haha, lite komiskt för jag har faktiskt gjort ett sådant inlägg förut men då var det ingen utmaning utan jag kom på det själv eller vad man ska säga..  Men jag kan väl göra den igen, fast det är nog inga större förändringar.

OC. en klar favorit! gillar summer mest i serien ;)

One tree hill, dom har blivit min favorit medans Oc har haft uppehåll. Men varje söndag är jag bänkad vid tv n för one tree hill!

Desperate Housewives, precis som varje söndag när det är One tree hill är det Desperate Housewives som gäller varje Tisdag :)

• Och sist.. Jag kom på att det inte är några fler serier jag liksom följer så här som de tre översta men, jag brukar titta på My sweet sixteen, Roomservice, Vänner/Joey  Det blir en del disneychannel också ;D haha.

skooooor

69955-144
Dessa skor köpte jag idag fast i svart på Wedins, jag gick nyss in på deras hemsida för att ta bilden där ifrån och upptäckte två andra snygga skor som dessutom var billigare! jag kände lite ånger men dom två skoparen fanns inte butiken så jag får trösta mig med det :) Men jag är ändå nöjd med skorna :) har storlek 36 på dom så jag tyckte jag fick så små och gulliga fötter, haha om man kan säga så utan att verka ego? :P







black beauty

Idag ska jag på stan med min vän Paulina :)
Dom Svarta pumpsen från Vagabond ska jag inte köpa,
Någon annan liten lycklig tös hann köpa dom i min storlek :'(

Istället ska vi ut på stan nu och jag ska finna ett par andra
skönheter att bli förälskad i! såg ett par svarta från din sko för bara
280 kr i nya VR, jag måste ha dom! jag hoppas dom finns i butiken bara :)
Sedan har jag hittat dom här sötnosarna här nedanför på
ASOS.

jag vet inte vad men jag har blivit stormförtjust i svarta skor, tycker dom här tre svarta är skitsnygga vill ha dom allihopa! Och sedan är det lite mer färgglada nedanför, skulle gärna vilja ha dom med men jag ska inte köpa dom.
Men någon av de svarta paren skulle jag definitivt kunna tänka mig att beställa! Vilka tycker ni? Puss hej :)


  
   




utmaning av Catya

Lista

One three hill eller O.C: Oc, men  one tree hill är bra det med :)

Ute- eller hemmakväll: Ute kvällar.

Salt eller sött: Sött!

lyx eller budget: budget, om jag hade råd skulle jag köpa lyx.

sommar eller vinter: Sommar!

När är du Född: 1991

vad har du på dig en ledig dag hemma: något bekvämt.

Favoritresturang: hm.. har ingen speciell.

Favoritfilm: har ingen aning.

Drömväska: det varierar hela tiden.

Har du barn: nej!

födelseort: Örnsköldsvik

Smeknamn: hah, jag skulle kunna skriva en hel bok! Tessi är det valigaste sedan är det "Chinnen" Yellow-pussy" m.m....

Favoritfärg: Svart, Vitt, Brunt och Grått.

Drömprins: :)

Har du varit kär: nej. 

Favoritlåt :många!

Maträtt: jag äter typ allt!

FavoritResemål: New York eller någon tropisk ö.

Favoritblomma: Rosor, eller sånna där ehm.. vita stora grejor.

Tycker inte om: Myror och otrevliga människor.

Senaste sjukhusvistelse: förra sommaren.

Favoritdricka: Cappuccino

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: lila tapeter, och sedan har jag typ som en alkov där det är  blåa tapeter.

Vad gör du när du är uttråkad: ringer massa folk som ska få mig på bättre humör :D

Missbruk:  haha, det är nog en hel del.

Vän som bor längst från dig: ehh, jag vet inte riktigt.

Vad retar du dig mest på:

Läggdags: vardagar brukar jag ligga i säng vid elva men jag somnar nog inte fören ca tolv halv ett.

Nagellack: neutralt.

Husdjur: två katter.

Skostorlek: 36/37

Syskon: 3 halvsyskon. 1 syster i Luleå och en lillebror i Stockholm och den andra systern bor här hos mig.

Favorit pålägg: skinka med gurka?

Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: jag har inte så stor koll på olika välgörenheter. men någon som kan hjälpa dom fattiga i typ afrika eller något..

Vilket är det vackraste ordet: underbart.

Bästa bok du läst: jag läser hellre tidningar.

Är du Internetberoende: Jorå det är jag nog.

Favoritparfym: Linneas escada ;)

Gillar du snö: Nej usch!

När köpte du något åt dig själv sist: förra veckan tror jag.

Vilken är din bästa egenskap: att jag är positiv.

Vilken film såg du på bio senast: Säg att du älskar mig.

Senaste köpta skiva: ojoj det var länge sedan.. typ spice girls?

Favoritgodis: Snöbollar tror jag att dom heter ;P och sen dom där chokladbollarna med kola i, yummie :)

Favorit bloggar: Jag har många, jag besöker ungefär minst 20 st dagligen!

Nytt eller vintage:blandat.


vilka tycker ni?

Ankelboots jag vill ha! Precis. Dom där från Vagabond som jag hade hittat minns jag inte riktigt vilka det var så antagligen var dom inte så snygga som jag intalade mig.. Istället vill jag ha dessa skor! Dom svarta från din sko (alltså till ett rimligt pris ;D) men dock, så har våran Din sko inte dessa par i butiken, jag har iallfall letat och letat men inte hittat dom. Dom Gråa hittade jag på ASOS , tycker dom är riktigt fina :) Kanske lite väl smala klackar för hösten/vinter men hey om jag har båda kan jag ju variera! Tycker iallafall att båda paren är riktigt heta och jag vill ha dem sooooo baaadly ♥

Jag siktar in mig på att köpa båda paren men
(oftast finns det ju ett Men med i bilden)
Om jag bara skulle kunna köpa ett par av dom,
vilka skulle det bli isåfall tycker ni?




iiiiih

Alltså Lil' kim, titta på henne,
hon ser helt förstörd och hennes
ansikte ser konstigt ut, inte lika
hemskt som Michael Jackson
men vacker är hon inte, det
måste ni hålla med om!

Utmaning!!

HejHopp, jag har blivit utmanad av Tuna att göra en lista på 5 konstiga ovanor eller egenheter jag har och sedan skicka vidare utmaningen till yttligare 5 personer för att kedjan ska gå vidare. Well dom jag utmanar skriver jag längst ner efter min egen lista ;)

1. Jag tycker detta är helt naturligt och normalt men mina vänner tycker det är hur onödigt som helst eftersom ingen ser, Jag matchar mina underkläder till allt! Till resten av min outfit, till mina strumpor, till mina skor. Jag kan ju inte ha randiga trosor och t.ex en blommig Bh! Jag vet att det inte är någon som ser och ingen skulle väl bry sig ifall jag hade randiga trosor och blommig Bh men men, det var en.

2. Jag orkar inte med Reklam. Jag zappar jämt mellan programmen när det blir reklam.

3. Jag är Pedant men inte när det gäller mitt eget rum.. konstigt egentligen. Men hur som helst, är jag ganska pedant men i mitt rum kan klädhögar växa på golvet och dammsuga och dammtorka borde jag göra oftare!

4. Jag måste ha kontroll över vissa saker också. jag brukar göra upp lister för mig själv, t.ex om det är en skolvecka med hur mycket läxor och prov som helst måste jag göra upp som ett eget schema (typ) för att kunna hinna med alltihop. Och när det gäller pengar, jag kan sitta med minräknaren och slå minus 500kr för det som jag vill ha och minus 99kr för den M.m

5. Och till sist. Jag har säkert någon mycket konstigare ovana men den kom jag inte på just nu. Iallafall så brukar jag jämt byta byxor när jag kommer hem efter skolan till ett par bekvämare mjukisbyxor. Så, det var egentligen inget konstigt tycker jag men som jag sa, jag kom inte på något annat :p

Så dom jag utmanar är : Michaela, Malin, Kajsa,  Cassandra & Johanna. Så ni andra som också har lust att göra den kan ju göra den om ni vill :P mycket göra där..


Paris Hilton

 Paris Hilton Shakear och
 flashar sina undies ;P





hej mr

69955-120Tycker den här bilden på Jessica Alba är skitfin! En av dom finaste som jag har sett på henne! 
riktigt fin.

har egentligen inte så mycket att blogga om idag, inget speciellt intressant iallafall..
Måste plugga ikväll, hela veckan faktiskt. Sedan nästa vecka då har vi Prao vilket känns  rätt skönt, det blir liksom en paus i all skolarbete. Så där ja, nu ska jag väl ta och börja med dom där läxorna.
Ha det fint ♥

















rastlööööös

alltså jag har apa tråkigt.. kl är 22.10 slog nyss över till 22.11. Iallafall har jag gjort en del läxa idag och sen har jag tittat på One tree hill och janice dickinson show och sen har jag suttit vid datan en liten stund men sen skulle mamsen sitta här då förflyttade jag mig in i mitt rum där det är 10 minus grader och det finns absolut ingeting man kan göra, så ringde min pappa och babblade ett tag sedan ringde jag paulina och vi babblade ett bra tag sedan ringde hemtelefonen det var matilda, vi babblade ett litet tag sen babblade jag med paulina igen men hon babblade med mr Pettson i andra luren och hade inte tid med mig och nu sitter jag här och fryser om mina fötter och vill inte gå lägga mig! inte änn iallafall...

Victoria Beckham

 

Victoria Beckham...

jag tycker fortfarande att hon var finare

i långt hår! Iallafall brukade jag tycka att

hon brukar klä sig rätt snyggt men,  hallå?
tittade hon sig i spegeln dom här två dagarna?!
1a bilden, skitfult när tuttarna syns igenom..

2a bilden, byxorna är lite väl stora va?
detta gillas inte av mig.


feeeeerrre

lördagen blev himla lyckad tycker jag :D synd att det började regna på hemvägen bara, men jag och paulina hade våra snygga regnjackor ( min var snyggst! röd från fjällräven ;P ) haha. Iallafall så börjar fasen hösten att komma alltså, det börjar bli ruggigt kyligt att vara ute..  Men på festen var det bara bra och trevligt folk, vilket gillas :)

så hela söndagen idag ska jag tillbringa att göra läxor vilket känns otroligt kul.....
Ni alla andra får ha så gött, så ses vi! Ciao